KesLin koulutusuutisia

19.12.2016

Hei,

pikkuhiljaa hiljennymme joulun viettoon mutta tässä alkuvuoden koulutustarjontaamme. Kannattaa laittaa jo kalenteriin, paljon seuratoimija-, valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia!

 

HYVÄN SEURAN HALLINTO –KOULUTUS  MA 9.1.2017

Seuran hallituksen ja muiden johtohenkilöiden koulutus

Koulutuksesta saat tietoa hyvän hallintotavan perusasioista ja yhdistyksen johtamisesta. Koulutus on hyvä tapa perehdyttää uudet hallituksen jäsenet hallitustyöskentelyyn. Kokeneille seurajohtajille koulutus antaa mahdollisuuden oppia toisilta seuroilta ja vaihtaa kokemuksia seuran johtamisen haasteista ja onnistumisista.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 2.1. mennessä

https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/hyvan-seuran-hallinto-9-1-2017/

 

Keskisuomalainen ja Keski-Suomen Liikunta ry järjestävät

URHEILUSEURAN VIESTINTÄ –KOULUTUKSEN  TO 12.1.2017 klo 17.00-19.00

Viestintä on hyvän seuran toimivuuden edellytys. Koulutuksessa käydään läpi seuraviestintää, sisäistä viestintää ja mediaviestintää. Seura voi onnistua viestinnässä, mutta se edellyttää selkeää työnjakoa ja sitoutumista viestintään viestin lähettäjänä ja vastaanottajana. Tervetuloa mukaan keskustelemaan urheiluseuran viestinnän onnistumisista ja haasteista.

Illan aikana esitellään myös Keskisuomalaisen uusi "Nimi lehteen ja kuva kanssa" - palvelu, joka mahdollistaa urheiluseuralle helpon tavan kertoa omasta toiminnastaan Keskisuomalaisessa.

Kouluttajana toimii varapäätoimittaja Inkeri Pasanen

Mukana tilaisuudessa myös:

- uutispäällikkö Keijo Lehto

- urheilutoimituksen esimies Ari Mäntylä

- kuvatuottaja Hanna Marjanen

- sähköisten sisältöjen tuottaja Juho Hämäläinen

 

Koulutus on maksuton. 100 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 5.1. mennessä

http://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/urheiluseuran-viestinta/

 

URHEILUSEURA RY SOPIMUSTEN TEKIJÄNÄ –KOULUTUS KE 18.1.2017 klo 17.30-20.00

Koulutus on suunnattu erityisesti urheiluseurojen hallitusten jäsenille ja toiminnanjohtajille. Kouluttajana toimii asianajaja Teppo Laine. Illan aikana keskustellaan työsopimuksista, palvelusopimuksista ja yhteistyösopimuksista. Miten tehdään hyvä sopimus eri osapuolten kesken? Mitä kannattaa huomioida, kun yleishyödyllinen yhdistys tekee sopimuksen yksityishenkilön, toisen yhdistyksen, yrityksen tai kunnan kanssa?

Kouluttajana  Teppo Laine, Legistum

Lisätietoa ja ilmoittautuminen  9.1. mennessä

http://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/urheiluseura-ry-sopimusten-tekij/

 

URHEILUSEURA PALKKAA AMMATTILAISEN KE 1.2.2017 KLO 17.00-19.30

Ensimmäisen työntekijän palkkaus on aina suuri askel seuran toiminnassa. Tämän koulutuksen tarkoituksena on, että se askel olisi nimenomaan parempaan suuntaan.


Palkkaukseen valmistautuminen tarkoittaa seuran koko toiminnan kehittämistä jäntevämmäksi ja systemaattisemmaksi. Toimiva seurahallinto on työantajana toimimisen kannalta välttämätöntä. Koulutus auttaa hahmottamaan mitä kaikkea tulee ottaa huomioon, jos aikoo ryhtyä työnantajaksi.

Koulutus on suunnattu erityisesti seurojen hallitusten jäsenille, niille seuroille joilla ei vielä ole päätoimisia työntekijöitä.

Kouluttaja: seurakehittäjä Laura Härkönen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset  18.1. mennessä

http://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/urheiluseura-palkkaa-ammattilais/

 

Keski-Suomen Liikunta ry ja Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian laitos järjestävät yhteistyössä

NUOREN URHEILIJAN KOKONAISVALTAINEN KEHITTYMINEN –KOULUTUKSEN
tammi-helmikuussa

Nuoren urheilijan kehittyminen rakentuu harjoittelun, palautumisen ja ravinnon muodostamasta kokonaisuudesta. Kilpailun käydessä yhä kovemmaksi, elämänrytmin käydessä yhä kiireisemmäksi ja tarjoten paljon erilaisia virikkeitä sekä epäterveellisen ravinnon houkutusten lisääntyessä kokonaisuuden hallinta on yhä vaativampaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 18.1. mennessä

https://kesli-fi-bin.directo.fi/@Bin/b8b05b3d128e83e6aed1a1b8e6daf6da/1482143837/application/pdf/370051/Nuoren%20urheilijan%20kokonaisvaltainen%20kehittyminen%20koulutus.pdf

 

Keski-Suomen Liikunta ry järjestää

PSYYKKISEN VALMENNUKSEN PERUSTEET –KOULUTUKSEN TI 14.3. JA KE 22.3.2017 klo 17.30-20.30

Psyykkinen valmennus on osa urheiluvalmennuksen kokonaisuutta. Valmentaja voi omalla toiminnallaan vahvistaa urheilijan itsetuntoa, opettaa keskittymistä, jännityksen hallintaa jne. Parhaimmillaan valmentaja pystyy opettamaan urheilijaa auttamaan itseään.

Kouluttajana Urheilupsykologian konsultti Eeva Kettunen

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumiset 7.3. mennessä

https://kesli-fi-bin.directo.fi/@Bin/4613888c4cfc23fed99b104fbedcd048/1482144580/application/pdf/373549/Psyykkisen%20valmennuksen%20perusteet%20esite%203%202017.pdf

Rauhallista joulun aikaa ja liikunnallista uutta vuotta 2017!