Ilmoittaudu kesän hauskimmalle leirille!
 

Vuoden 2017 KESLI-liikuntaleiri järjestetään Viitasaarella 12.-16.6.

 

KESLI-liikuntaleiri on Keski-Suomen monipuolisin ja vauhdikkain leiri 10-13-vuotiaille tytöille ja pojille (vuosina 2003, 2004, 2005, 2006 ja 2007 syntyneet)

Keski-Suomen Liikunnan tavoitteena on innostaa mahdollisimman moni lapsi liikunnan harrastamiseen.

Lapsilla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista tai kokemusta leirin urheilulajeista. Leiri on kaikille avoin.

Leirikeskuksena on Viitasaaren koulukeskus, koulukuja 2-4

 

Leirillä lapset pääsevät kokeilemaan seuraavia lajeja: 

cheerleading, jalkapallo, judo, koripallo, parkour, pesäpallo, salibandy, suunnistus, telinevoimistelu, uinti ja yleisurheilu

Leiriohjelmaan kuuluvat myös lipunnostot, leiriolympialaiset, leikit, kisailut, venyttelytuokiot, leiridisco ja tietysti vapaa-aika yhdessä leirikavereiden kanssa.

Ohjaajat

Ohjaajina leirillä toimivat liikunnan ammattilaiset sekä liikunnanopettajiksi, luokanopettajiksi, liikunnanohjaajiksi, liikuntaneuvojiksi tai nuoriso-ohjaajiksi valmistuvat opiskelijat. Leirillä on kaikkiaan 35 aikuista organisointi- ja ohjaustehtävissä.

Majoitus ja ruokailu

Majoituskoulu on Viitasaaren koulukeskus. Leiriläiset saavat päivittäin aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Leiriläiset majoittuvat koululuokissa, maksimissaan 20 leiriläistä/luokka. Jokaisessa luokassa yöpyy vähintään yksi aikuinen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä tämän sivun alareunassa oleva lomake. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.5.

KesLin yhteystiedot:

Keski-Suomen Liikunta ry
Onkapannu 2
40700 Jyväskylä
p. 050 3813 820
toimisto(at)kesli.fi


Leirimaksu ja maksaminen

Leirimaksu on 195 €/lapsi. S-etukortilla 175 €/lapsi ja OP Keski-Suomen asiakasomistajille 175 €/lapsi.
Leirimaksu sisältää leiriohjelman, koulumajoituksen, ruokailut (17 kpl), vakuutuksen, paidan ja tuubihuivin.
Leirimaksu tulee maksaa Keski-Suomen Liikunnan tilille FI 30 5290 0220 303323.
Erillistä laskua ei lähetetä vaan leiri maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. lapsen leirimaksua ei voi maksaa liikuntaseteleillä vaikka ilmoittautumisjärjestelmä vaihtoehtoa ehdottaakin.

Yhteiskuljetus
Leirille järjestetään yhteiskuljetus Jyväskylä-Viitasaari-Jyväskylä. Paikka yhteiskuljetukseen on varattava ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on 28€


Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@kesli.fi. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. 29.5. jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50% leirimaksusta ja 30.5. jälkeen tehdystä peruutuksesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitamme täyden leirihinnan. Ennen leirin alkua, sairastapauksissa ja tapaturmissa, leirimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 20 € käsittelymaksulla. 
 
Vakuutus

Jokaisella leiriläisellä on Pohjolan tapaturmavakuutus, joka on voimassa koko leirin ajan ja välittömillä edestakaisilla matkoilla kodin ja leirin välillä. Lisäksi Keski-Suomen Liikunnalla on tapahtumajärjestäjän vastuuvakuutus.

Leirikutsu

Ilmoittautuneille lähetetään viikolla 22 leirikutsu, joka sisältää mm. leirisäännöt, ajo-ohjeet leiripaikalle, ohjeet ilmoittautumisesta majoituskoululla, listan tarvittavista varusteista, päiväkohtaisen aikataulun, ruokalistan ja leiri-infon puh numeron. Samat tiedot löytyvän myös Keski-Suomen Liikunnan nettisivuilta.

Tee leiri-ilmoittautuminen tässä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla leirimaksu. Tarvitset ilmoittautumisessa verkkopankkitunnuksesi.

Jos huoltaja ilmoittaa useamman lapsen leirille, ilmoittautumisjärjestelmässä huoltajan nimen perään tulee lisätä erottava tunnus esim: Ilpo Ilmoittaja1, Ilpo Ilmoittaja2 jne

https://www.op.fi/op?id=81201&panknro=508984

Leirin ilmoittautumislomake löytyy tämän sivun alareunasta.