Urheilijoiden yhteinen testipäivä 21.9.2017

Nuorille urheilijoille, 11-16-vuotiaille, järjestetään yhteinen testipäivä Jyväskylän Hipposhallissa torstaina 21.9.2017 klo 16.00-21.00. Testeinä käytetään Kasva Urheilijaksi taitovalmiustestejä ja ominaisuustestejä. Testeihin voi tutustua tästä linkistä.

Tilaisuus on urheilijoille maksuton mutta testattavalla urheilijaryhmällä tulee olla valmentaja mukana testitilanteessa. Ilmoittautuminen tapahtuu oman valmentajan kautta. Valmentaja täyttää alla olevan lomakkeen.

Testitilaisuuden järjestävät tahot eivät ole erikseen vakuuttaneet testeihin osallistuvia. Valmentajien on varmistettava, että jokaisella urheilijalla on urheilijavakuutus voimassa.

Tervetuloa mukaan testitapahtumaan ja samalla kohtaamaan muita nuoria urheilijoita.

Urheilijoilla tulee olla mukana sisäliikuntaan soveltuvat urheilujalkineet ja testien kirjaamista varten oma kynä. Urheilijat kirjaavat itse omat tuloksensa. Palautteen tuloksista urheilija saa henkilökohtaisesti, kun on kirjannut tietonsa ja tuloksensa Kasva Urheilijaksi järjestelmään.

Kasva Urheilijaksi- sivustoon on hyvä tustustua ennakkoon, niin valmentajien kuin urheilijoidenkin.

 

 

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Alla olevalla lomakkeella ilmoittautuvat ainoastaan testaajat. Testaajille lähetetään tarkempaa ohjeistusta sähköpostilla.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.