Keski-Suomen Urheilugaala tuo yhteen keskisuomalaisen liikunta- ja urheiluväen juhlistamaan menestyjiä, esimerkkejä ja taustatahoja keskisuomalaisessa liikuntakulttuurissa. Juhlapaikkana on Jyväskylän Paviljonki, joka tarjoaa gaalalle arvoisensa puitteet. Gaalan ajankohta on

Perjantaina 26.1.2018 klo 19.00

Paviljonki, Jyväskylä

 

Ohjelma:

19.00 Avaussanat
19.15 Kuntien liikuntateot
20.00 Buffet-illallinen
20.30 Lajiliittojen urheiluteot
20.45 Vuoden parhaat
21.00 Kahvitarjoilu ja elävää musiikkia:

K.Hyrrä ja Kohtalon Tähti
Kaksikymmentä vuotta toiminut yhtye soittaa tyylinmukaisesti 1960- 1970 -lukujen suomeksi esitetyt pop-musiikin ykköshitit. Lisäksi rautalankahenkeä, Shadows-klassikoita, Beatles- käännöksiä, Hammondin-ystäville Procol Harum -tuotantoa sekä pyydettäessä vaikka Tom Jonesia!

Pukeutuminen: Tumma puku.

Urheilugaalan illalliskortin hinta on 65 euroa, joka sisältää

   - naulakkomaksun ja -vartioinnin
   - tervetuliaismaljan
   - palkitsemistilaisuuden ohjelmineen
   - runsaan buffet-illallisen noutopöydästä
   - jälkiruokakahvit juhlan jälkeen
   - elävää musiikkia palkitsemisten jälkeen

Ilmoittaudu nyt! Ravintolatilaan mahtuu enimmillään 300 juhlavierasta. Ilmoittautumislomake on tämän sivun alaosassa.

Lähde isännäksi Urheilugaalaan - kutsu kumppanisi mukaan!

TEE OMAT ESITYKSESI NYT!

Nyt on aika vaikuttaa vuoden valintoihin.  Tutustu palkitsemisohjesääntöihin ja tee hyviä esityksiä täyttämällä 17.11.2017 mennessä. Vaikka Sinulla ei olisi kaikkiin valintoihin ehdotusta, voit silti jättää osittainkin täytetyn lomakkeen meille.

Tässä voit tehdä esityksiä kaikkiin kategorioihin. Keski-Suomen Liikunnan palkitsemistyöryhmä ottaa käsittelyyn kaikki esitykset. Vaikka Sinulla ei olisi kaikkiin valintoihin ehdotusta, voit silti lähettää osittainkin täytetyn lomakkeen meille.

Tästä pääset ehdokaskyselylomakkeeseen.

Kategoriat ovat: Vuoden urheilija, Elämänura-palkinto, Vuoden vammaisurheilija, Vuoden valmentaja, Vuoden joukkue, Vuoden nuori urheilija, Vuoden nuorisourheiluseura, Vuoden nuorisourheilun vetäjä, Vuoden seuratoimihenkilö ja Vuoden lasten liikuttaja.

ILMOITTAUDU KESKI-SUOMEN URHEILUGAALAAN

Jyväskylän Paviljongin piha-alueella on runsaasti pysäköintitilaa ja pysäköinti on maksullista. Lisätietoja pysäköinnistä alueella: http://www.paviljonki.fi/fi/location/pysakointi