Ajankohtaista

Historiallinen Liikuntapoliittinen selonteko on eduskunnan lähetekeskustelussa 20.11. Liikunnalla on nyt mahdollisuus saada entistä merkittävämpi asema kansalaisten hyvinvoinnin edistämisessä yli hallintorajojen. Liikunnan aluejärjestöt pitävät liikuntapoliittista selontekoa pääosin onnistuneena.
KesLi-info 13.11. (13.11.2018)
Ensi viikolla 5.–11. marraskuuta vietetään valtakunnallisia Porraspäiviä. Porraspäivät on Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelman toteuttama maksuton, työyhteisöille suunnattu kampanja, jonka aikana kannustetaan käyttämään portaita hissin sijaan muun muassa erilaisin portaiden läheisyyteen kiinnitettävin materiaalein. Työpaikan tärkein pääoma on hyvinvoiva henkilöstö ja Porraspäivien tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Tarkoituksena on esimerkiksi kiinnittää huomiota pitkäkestoisen istumisen säännölliseen tauottamiseen.
25-vuotis juhlavuoden kunniaksi Keski-Suomen Liikunta ry:n hallitus päätti perustaa ansiomerkkijärjestelmän maakunnallisen vapaaehtoistyön kiitos- ja palkitsemiskulttuurin edistämiseksi.
RSS ATOM