Ajankohtaista

Suomen suosituin ja tunnetuin tavara-arpa Lumilyhty-arpa on tehokas ja täysin veroton varainhankintaväline. Lumilyhdyllä on kerätty lasten ja nuorten hyväksi jo lähes 12 miljoonaa euroa! Lumilyhty on tutkitusti Suomen suosituin ja tunnetuin tavara-arpa.
Hanketukea jaetaan paikalisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin. Hanketukihaku on avoin kaikille rekisteröidyille yhteisöille. Kierroksen 1/2017 hakuaika on 1.-30.9.2016.
Turvaistuin, harrastusmaksut, uusin malli kännykästä, merkkitennarit, ajokortti, skootteri... Jokainen vanhempi tietää, että lapsen tarpeet ja halut kasvavat iän mukana ja usein ne tuntuvat vanhempien rahapussissa. Entä jos kasvaviin kuluihin varautuisi jo ennalta ja samalla opettaisi myös lasta talouden hallintaan ja säästämiseen?
Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry (KYT) kokoaa toiminta-alueensa järjestöjä, yhdistyksiä ja oppilaitoksia ideoimaan Suomi 100 toimintaa Keski-Suomeen itsenäisyyden juhlavuoteen 2017. Yksi ideointitapaamienn on pidetty, mutta mukaan ehtii, mahtuu ja pääsee edelleen.
RSS ATOM