Ajankohtaista

Keski-Suomen Liikunta on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 66.500€ hankeavustuksen nuorten kesätyöllistämiseksi seuroihin. Avustusta voidaan käyttää ainoastaan palkattavien työntekijöiden palkoista tai palkkioista aiheutuviin kuluihin. Avustusta ei voida käyttää lisäpalkan tai –palkkion maksamiseen järjestön koko- tai osa-aikaiselle, palvelussuhteessa jo olevalle työntekijälle. Ministeriön myöntämällä avustuksella voidaan kattaa henkilön palkka- tai palkkiokuluista enintään 700 euron osuus/henkilö.
Keski-Suomen Liikunta on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 66.500€ avustusta jaettavaksi eteenpäin keskisuomalaisille urheiluseuroille nuorten kesätyöllistämiseksi.
Jyväskylän liikunta- ja urheiluseurojen toiminnanjohtajien verkostossa on jo monen vuoden ajan keskusteltu yhdessä seurojen toimintaolosuhteiden kehittämisestä. Haluamme yhdessä tuoda esiin, että olosuhteiden kehittämiselle ja liikuntapaikkojen määrän kasvulle on todellinen tarve.
Koulutusta väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ennaltaehkäisystä nuorten parissa työskenteleville
Liikuntaneuvonnan parissa toimivat ammattilaiset ovat saaneet suositukset työn toteuttamiseen, yhteistyöhön ja arviointiin. Niillä pyritään parantamaan sekä yhtenäistämään kunnissa ja maakunnissa tarjottavan liikuntaneuvonnan laatua ja sen myötä vahvistamaan liikuntaneuvonnan vaikutuksia.
Keski-Suomen Liikunta ry tarjoaa koronaturvallisesti järjestettynä mahdollisuuden tehdä Kehon kuntoindeksi tai Kehonkoostumusmittaus (Inbody 720). Varaa oma aikasi ja tule silloin käymään KesLillä Savelassa.
RSS ATOM