Liikuntakysely toimintarajoitteisille henkilöille on auki 14.12 saakka

26.11.2020

Liikuntakysely toimintarajoitteisille henkilöille on auki 14.12 saakka. Auta meitä kehittämään paikallista liikuntatoimintaa!

 

Kyselyllä selvitetään liikunnan ja urheilun harrastamista henkilöillä, joilla on jokin toimintarajoite, vamma tai pitkäaikaissairaus. Vastaamalla autat meitä kehittämään seurojen, yhdistysten ja kuntien soveltavaa liikuntaa. Kysely on saatavissa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ketjun lahjakorttia. Kyselyn lopussa on erillinen linkki, josta pääsee arvontalomakkeeseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

Kysely tehdään Suomen Paralympiakomitean ja Liikuntatieteellisen Seuran (LTS) yhteistyönä. Tuloksia käytetään Paralympiakomitean Avoimet ovet -hankkeessa ja LTS:n Erityisliikunnanohjaaja- kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta -hankkeessa. Lisäksi tuloksia hyödynnetään kuntien liikuntatoiminnan arvioinnissa, jota LTS tekee opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta.

Vastaathan kyselyyn 14.12.2020 mennessä

Lisätietoja

Suomen Paralympiakomitea
- tutkimuspäällikkö Aija Saari, puh 040 5064208, aija.saari@paralympia.fi
- Seurakehittäjä, Avoimet ovet -hanke- koordinaattori Nina Peltonen, puh 050 400 1532, nina.peltonen@paralympia.fi
- Lisätietoa Avoimet Ovet -hankkeesta 


Liikuntatieteellinen Seura
- projektitutkija Timo Ala-Vähälä, puh 040 7341466, timo.alavahala@lts.fi
- hankekoordinaattori Riikka Roitto, puh 010 778 6608, riikka.roitto@lts.fi
- Lisätietoa Erityisliikunnanohjaaja -kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta -hankkeesta