Asiaa liikunnasta ja urheilusta – vaalipaneeli kiinnosti

21.5.2021

Kuvassa ehdokkaat sekä alustaja Salla Turpeinen
Kuva: Petri Lehtoranta
Kuvassa ehdokkaat sekä alustaja Salla Turpeinen Kuva: Petri Lehtoranta

Keski-Suomen Liikunnan yhdessä eri liikunta-alan toimijoiden kanssa järjestämä ”Asiaa liikunnasta ja urheilusta” -kuntavaalipaneeli keräsi yli 800 liikunnan ja urheilusta kiinnostunutta henkilöä kuulemaan jyväskyläläisten ehdokkaiden mielipiteitä liikunnan ja urheilun tiedolla johtamisen, yhteistyön ja olosuhteiden kehittämiseksi.

Tilaisuuteen oli kutsuttuna kuuden eri puolueen ehdokkaan, jotka kaikki ovat ehdolla Jyväskylässä. Ehdokkaat olivat Tom Nevanpää Keskusta, Juho Neuvonen Kokoomus, Rami Sipilä Kristillisdemokraatit, Kari Hokkanen Perussuomalaiset, Riitta Mäkinen SDP ja Vesa Jarva, Vihreät.

Keskustelu oli asiallista ja asiantuntevaa. Tilaisuudessa kuultiin kolme asiantuntija-alustusta, joista ehdokkaille esitettiin asiaan liittyviä kysymyksiä. Alustuksien pitäjät olivat erikoistutkija Outi Aarresola (KIHU), yliopistotutkija Anna-Katriina Salmikangas (JYU) sekä tutkija Salla Turpeinen (Likes). Ehdokkaille oli annettu osa kysymyksistä ennakkoon, ja he olivatkin syventyneet asiaan kiitettävällä tavalla.

Tilaisuuden avasi Suomen Olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamo, ja juontajana toimi seurakehittäjä Laura Härkönen Keski-Suomen Liikunnasta.

Tilaisuus striimattiin, ja näytettiin sekä Suomen Liikunnan Ammattilaisten että sanomalehti Keskisuomalaisen verkkosivujen kautta. Katsojia lähetyksellä oli yli 800 eri seuraajaa, ja striimi on edelleen nähtävissä SLA:n Youtube-kanavalla osoitteessa: https://youtu.be/U7wlS4dQOQc

 

Lisätietoja:

aluejohtaja Petri Lehtoranta
petri.lehtoranta@kesli.fi
p. 050 533 3858