Tilaamalla 1000 Unelma-arpaa 15.8. mennessä, seuranne saa 100 arpaa kaupan päälle

9.8.2013


Kuten olet varmasti jo kuullutkin, on VALOn ja urheilujärjestöjen yhteistyö Lumilyhty-arvan kanssa päättynyt. Tilalle kehitimme uusia varainhankintamahdollisuuksia seuroille tarjoavan URHEILUN UNELMA-ARVAN!

Urheilun Unelma-Arpa on uusi "virallinen urheiluarpa"
VALO ja 16 urheilujärjestöä ovat omistajina Urheilun Unelma-Arpa Oy:ssä. Hankkimalla seurallenne Unelma-Arpoja myyntiin, saatte toimintaan helposti rahaa ja arpajaistuoton ylijäämä tuloutetaan takaisin nuorisoliikuntatoimen kehittämiseen.

Urheilun Unelma-Arpa on monipuolisin ja laajin tavara-arpa urheiluseuroille:
* Uusi Urheilun Unelma-Arpa on myytävissä AINA! Urheilun Unelma-Arvalla urheiluseurat hankkivat toimintatonneja ympäri vuoden. Voitte tilata arpoja myytäväksi vaikkapa turnauksiin, kisabuffaan ja myyjäisiin.
* Urheilun Unelma-Arpa on helposti myytävä, arpajaisvoitot mahtavia ja voittomahdollisuudet hyviä — joka 5. arpa voittaa. Voittoja on yli 160 000 kpl, joiden yhteisarvo on yli 2,3 miljoonaa euroa!

Näissä arpajaisissa seuranne ei voi hävitä. Tuetaan yhdessä suomalaista urheilua, Urheilun Unelma-Arpa -arpajaiset käynnistyvät lokakuussa.

TEHKÄÄ ENNAKKOTILAUS HETI!
Tilaamalla 1 000 arpaa 15.8. mennessä, seuranne saa 100 arpaa kaupan päälle. Seura saama kokonaistuotto on 3600€.
Tutustu tästä tarjoukseemme ja toimi heti.

Vuoden 2013 alusta olemme Valo, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry. Suomen Liikunnan ja Urheilun, Nuoren Suomen ja Kuntoliikuntaliiton toiminnat ja henkilöstöt siirtyivät Valoon 1.1.2013.www.valo.fi.