Urheiluseurojen paidoista ”taideteos” Keski-Suomen päivään 18.4.! Onhan sinun seurasi näkyvillä?

13.3.2018


Järjestämme Keski-Suomen päivänä ke 18.4. klo 12-18 Jyväskylän Paviljongissa tapahtuman Keski-Suomen Torikokous. Tapahtumassa nostatetaan maakuntahenkeä ja keskustellaan teemalla tulevaisuuden tekeminen.

Keski-Suomi on hyvinvoinnin, liikunnan ja urheilun maakunta. Haluamme tämän näkyvän tapahtumassamme ja siksi haastamme kaikki keskisuomalaiset urheiluseurat auttamaan meitä. Keski-Suomen Liikunta ja Keski-Suomen liitto kokoaa tapahtumaan ”taideteoksen” seurapaidoista.

Saammeko paitanne mukaan?  Paidan toimittaneille ilmaislippu (55€) tapahtumaan!

Keski-Suomen Torikokous: www.keskisuomi.fi/Torikokous

Osallistukaa näin: 


1.    Etsi puhdas oman seurasi t-paita, pelipaita tai muu paita jossa on seurasi logo ja kuvaa tai videoi ”peukutuskuva” paidan kanssa. 

2.    Jakakaa kuva jossakin somekanavassanne hashtageilla #keskisuomi #keskisuomenpäivä #torikokous viimeistään 3.4.2018. Kertokaa kommentissa, mikä Keski-Suomessa ja keskisuomalaisuudessa on parasta.

3.    Toimittakaa paita meille osoitteeseen Keski-Suomen liitto, Cygnaeuksenkatu 1, 40700 JKL. Paidan voi postittaa tai jättää aulavastaanottoomme arkisin klo 9-16.

4.    Lähettäkää Iiris Asunmaalle (iiris.asunmaa@keskisuomi.fi) tieto, missä kanavassa somepäivityksenne on nähtävissä. Mikäli seurallanne ei ole somekanavia, voitte myös lähettää kuvan ja kommentin meille sähköpostilla. Silloin julkaisemme ne Keski-Suomen liiton somekanavissa.

5.    Vastineeksi saatte meiltä yhden ilmaislipun tapahtumaan (arvo n. 55€). 

6.    Malliksi voit katsoa JyväsLentiksen peukutuskuvan!

Haaveenamme on, että mukana olisi jokainen maakunnan seura. Mikäli saamme paitoja hyvin kasaan, pyrimme löytämään paitateokselle pysyvän paikan tapahtuman jälkeen.

Kysy lisää tapahtumasta: 

Keski-Suomen liitto

Iiris Asunmaa
iiris.asunmaa@keskisuomi.fi
+358 40 547 2121

Tuulia Nieminen
tuulia.nieminen@keskisuomi.fi
+358 40 591 5058