Liikuntatieteen päivät 28.–29.8.2019 Jyväskylässä

22.5.2019

LIIKUNTATIETEEN PÄIVÄT 28.–29.8.2019 JYVÄSKYLÄSSÄ

Liikuntatieteen päivien 28.–29.8. ohjelma

Liikuntatieteiden päivät kokoaa yhteen liikunta- ja terveydenalan vaikuttajat, tiedon soveltajat ja opiskelijat liikuntatutkimuksen ja liikuntakentän äärelle. Seminaarissa jaetaan liikuntaan liittyvää tieteellistä tietoa havainnollisesti ja käytännönläheisesti. Teemana tänä vuonna on ”Liikunta ja liikkuminen monitieteisenä kysymyksenä”. Mukana päivillä puhumassa on suomalaisia alan asiantuntijoita ja kansainvälisiä huippututkijoita.

Käy tutustumassa päivien ohjelmaan tapahtumasivustolla: www.lts.fi/tapahtumat/ltp19/ohjelma. 

Lisätietoa tapahtumasta jaetaan Liikuntatieteellisen Seuran verkkosivuston lisäksi Facebookissa ja Twitterissä #LTP19.

Ilmoittautuminen – Hyödynnä ennakkoilmoittautujan edullinen hinta!

Osallistumishinnat ovat edullisempia, mikäli ilmoittaudut tapahtumaan viimeistään 31.5.2019. Lisäksi liittymällä Liikuntatieteellisen Seuran jäseneksi ennen ilmoittautumista, saat tapahtumaosallistumisen vieläkin edullisempaan hintaan.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti!

Tutustu hinnastoon ja ilmoittaudu tapahtumaan: www.lts.fi/tapahtumat/ltp19/info.


Tervetuloa esittelemään uutta tutkimusta ja osallistumaan tutkimuskilpailuun!

Liikuntatieteen päivät 28.–29.8. ovat loistava tilaisuus tulla esittelemään uutta tutkimusta. Lisäksi alle 35-vuotiaiden on mahdollista osallistua tutkimuskilpailuun.

Liikuntatieteen päiville on varattu oma osio tutkijoille, opettajille, kehittäjille ja opiskelijoille liikunta- ja terveystieteellisen tutkimus- ja kehitystyön esittelyyn. Suulliset esitykset pidetään seminaaripäivien aikana.

Alle 35-vuotiaille suunnattuun tutkimuskilpailuun osallistuminen on hieno tilaisuus saada esiintymiskokemusta, saada palautetta omasta työstä ja kuulla, minkälaista tutkimusta tällä hetkellä alalla tehdään. Parhaat tutkimukset palkitaan stipendeillä ja parhaat suulliset esitykset palkitaan erillisillä palkinnoilla. Lisäksi LTS tekee voittajasta henkilöhaastattelun.

Lisätietoa kilpailuun osallistumisesta: www.lts.fi/tapahtumat/ltp19/tutkimuskilpailu.

 

LTP19-livestriimi

Tulemme tarjoamaan tapahtumasta myös livestriimin ja tallenteet jälkikäteen hyödynnettäväksi. Edullisen ryhmälisenssin välityksellä organisaatiot voivat antaa henkilöstölleen ja opiskelijoilleen mahdollisuuden seurata livelähetystä päivien pääsalin luennoista omilta päätelaitteiltaan tai vaikkapa isommalla joukolla luentotiloissa.

Lisätietoa LTP19-livestriimistä: www.lts.fi/tapahtumat/ltp19/striimi.

 

Lisätietoa Liikuntatieteen päivistä

Vilja Sipilä
Liikuntatieteen asiantuntija
Liikuntatieteellinen Seura ry
vilja.sipila(at)lts.fi tai puh. 010 778 6605

Tapahtumasivusto: www.lts.fi/tapahtumat/ltp19