KesLin uutiskirje 22.1.2020

22.1.2020

Hei,

tässä alkuvuoden koulutuksia ja tapahtumiamme.

 

JYVÄSKYLÄN SEURAFOORUMI KESKIVIIKKONA 29.1.2020 KLO 17.00-19.00

Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat teidät mukaan Seurafoorumiin Jyväskylän kaupunginkirjaston Wolmarinsaliin keskiviikkona 29.1 klo 17.00- 19.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen maanantaihin 27.1. mennessä:

 www.kesli.fi/seuratoiminta/palvelut/seurafoorumit/jyvaskylan-seurafoorumi/

 

UURAISTEN SEURAFOORUMI TORSTAINA 30.1.2020 klo 18.00-20.00

Uuraisten kunta ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat teidät mukaan Seurafoorumiin kunnanviraston valtuustosaliin,  Virastotie 4, 41230 Uurainen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

 www.kesli.fi/seuratoiminta/palvelut/seurafoorumit/uuraisten-seurafoorumi/

 

HYVÄN SEURAN HALLINTO –KOULUTUS  TI 11.2.2020
 

Seuran hallituksen ja muiden johtohenkilöiden koulutus

Koulutuksesta saat tietoa hyvän hallintotavan perusasioista ja yhdistyksen johtamisesta. Koulutus on hyvä tapa perehdyttää uudet hallituksen jäsenet hallitustyöskentelyyn. Kokeneille seurajohtajille koulutus antaa mahdollisuuden oppia toisilta seuroilta ja vaihtaa kokemuksia seuran johtamisen haasteista ja onnistumisista. Koulutus on osa Liikunnan aluejärjestöjen ja Olympiakomitean seurajohdon koulutuskokonaisuutta.

Lisätietoa: www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/hyvan-seuran-hallinto-11-2-2020/

 

URHEILUSEURAN VEROTUS –KOULUTUS KE 19.2.2020 JYVÄSKYLÄSSÄ
 

Raha liikkuu urheiluseurassa ja hallituksen on tiedostettava verotukselliset näkökulmat. Koulutuksessa käydään läpi seuran varainhankinnan verotuksen perusteita ja seuran maksamia korvauksia. Käsittelyssä ovat mm. urheilutoiminnan tulot, talkootyö, korvaukset vapaaehtoistoimijoille ja työntekijöille.

Koulutus on suunnattu yhdistysmuotoisten urheiluseurojen hallitusten jäsenille, jaostojen jäsenille, joukkueenjohtajille ja seurojen työntekijöille.

Seura saa parhaan hyödyn koulutuksesta, kun useampi seuran edustaja osallistuu tilaisuuteen, tällöin jo koulutuksen aikana päästään yhdessä pohtimaan oman seuran tapaa toimia.

Tervetuloa keskustelemaan käytännön haasteista yhdessä muiden seuratoimijoiden kanssa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/urheiluseuran-verotus-19-2-2020/

 

Liikunnan aluejärjestöjen

BUUSTI360-PALVELU TARJOAA TYÖYHTEISÖILLE LIIKETTÄ JA HYVINVOINTIA
 

Liikunnan aluejärjestöt ovat aloittaneet uuden toimintamallin työikäisten liikunta-aktiivisuuden kehittämiseksi. Buusti360 on koko Suomen kattava palvelu, jonka tavoitteena on lisätä liikettä ja hyvinvointia työyhteisöissä. 

Liikunnan aluejärjestöt ovat toimineet valtakunnallisten hyvinvointiohjelmien paikallisina toteuttajina yli kaksikymmentä vuotta ja hyviä kokemuksia on jo eri alueilta. Buusti360 kokoaa yhteen Liikunnan aluejärjestöjen asiantuntijat 15 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. 

Tutustu toimintamalliin osoitteessa www.buusti360.fi

Lisätietoja ja yhteydenotot Keski-Suomen Liikunnan aikuisliikunnan kehittäjä  Jyrki Saarela,  jyrki.saarela(at)kesli.fi, p. 045 650 3771.

 

Mukavaa viikkoa!

 

Ystävällisin terveisin

 

Mira Autio

mira.autio(at)kesli.fi

Keski-Suomen Liikunta ry

p. 050 3813 820

Onkapannu 2

40700 Jyväskylä