Liikuntaneuvojan tutkinto-haku 12.8. saakka Gradiassa

24.6.2021

LIIKUNTANEUVOJAN TUTKINTO

Liikuntaneuvojan tutkinto (Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto), joka on erinomainen täydennys- tai pätevöitymiskoulutus seuroissa toimiville, starttaa Jyväskylässä ensi syksynä toista kertaa.

Haku koulutukseen on meneillään ja päättyy 12.8. Koulutus käynnistyy syyskuussa.
Tutkinto on Gradiassa vielä suhteellisen uusi ja toteutetaan yhteistyössä Kuortaneen kanssa. Koulutus tukee erinomaisesti seuroissa toimivien työtä ja osaamista, joten olisi hienoa jos tieto tavoittaisi heidät kauttanne ympäri Keski-Suomen. 

Liikuntaneuvojakoulutuksen avulla voi pätevöityä liikunnan suunnittelu- ja ohjaustehtäviin tai muihin liikunnan ja hyvinvoinnin tehtäviin. Liikuntaneuvoja osaa ohjata eri ikäisiä yksilöitä ja asiakasryhmiä liikkumaan monipuolisesti sekä pystyy työssään kehittämään liikunnan toimintaympäristöjä. Hän osaa kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan ja korostaa liikunnan monia vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin. Koulutus soveltuu liikunnan parissa työskenteleville tai alasta kiinnostuneille.

Tutkinnon voi suorittaa työn ohessa.

Lisätietoa ja haku koulutukseen 12.8. mennessä osoitteessa https://www.gradia.fi/liikuntaneuvoja/l19591

Gradian koko koulutustarjontaan voi tutustua osoitteessa https://www.gradia.fi/oppimaan

Kaikki kysymykset tutkintoon liittyen, voi ohjata Gradian hakupalveluun puh. 040 341 6193 tai hakupalvelut@gradia.fi. Hakupalvelut palvelee kesän ajan (ma-pe) 28.6. - 6.8.2021 puhelimitse klo 9 – 12 sekä chatin kautta klo 13 – 15.