Jigotain karaten syyskausi on alkanut!

17.8.2015

Hei,

 

Jigotain karaten syyskausi on alkanut! Aikuisten ohjatut harjoitukset pyörivät jo ja junioreiden ohjatut harjoitukset alkavat maanantaina 17.8. Ohessa liitteenä syyskaudenkauden 2015 harjoitusohjelmat viikko- ja kuukausitasoilla. Näistä harjoitusajoista poiketaan syyslomaviikolla 12.-18.10., jolloin junioreille sekä nuorten ryhmille ei järjestetä harjoituksia.

 

Junioreiden (8-12v.) peruskurssi alkaa keskiviikkona 2.9. klo 17:00. Aikuisten peruskurssi puolestaan käynnistyy maanantaina14.9. klo 20:00 Mainokset molemmista peruskursseista löytyvät seuran nettisivuilta osoitteesta http://www.jigotai.fi/karate/.

 

Junioreille järjestetään syyskaudella kaksi viikonlopputapahtumaa: lauantai 3.10. on erillinen harjoituspäivä Kuokkalan Graniitissa ja kaksipäiväinen viikonloppuleiri pidetään 12.-13.12. Aikuisten tekniikkaleiri puolestaan pidetään joulukuussa 5.-6.12.

 

Muita syksylle suunniteltuja tapahtumia ovat Kobudo- päivä, johon voivat osallistua sekä aikuiset että juniorit. Harjoituspäivä on suunniteltu pidettäväksi lokakuussa viikolla 43 ja tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin. Lisäietoa päivästä antaa Kimmo Silander. Salikisat järjestetään tänä syksynä keskiviikkona 4.11. siten, että juoreiden osalta kisat alkavat klo 17:00 ja aikusten klo 19:00. Valmisteluvastuu kisoita ja yhteyshenkilö on Jesse Siukola.

 

Seuramme tilikausi vaihtuu tämän kuun vaihteessa, joten syyskuun aikana muistamme harjoittelijoitamme 75€ suuruisella puolivuotiskauden laskulla. Toinen saman suuruinen osa jäsenmaksusta on luvassa helmikuussa 2016. Ohjaajien tulee aktiivisesti seurata, että kaikkien harjoittelijoiden tiedot ovat jäsenrekisteriohjelmassa oikein.

 

Jos et enää itse harjoittele tai lapsesi ei enää harrasta karatea, toivoisimme että tiedotatte asiasta sähköpostitse osoitteeseen katimaria.kinnunen@gmail.com, niin emme turhaa lähetä laskuja ja pystymme pitämään seuran jäsenrekisterin ajantasalla.

 

Syysterveisin,

 

Jigotai ry - Karate ON!