Tepikan maajoukkuepari Linnaranta - Hagman Pohjois-Euroopan mestaruuskisoissa Latviassa ja WDSF-lattarikisan finaalissa Norjassa

21.12.2015


Tepikan maajoukkuepari Lauri Linnaranta (17v) ja Ella Hagman (16v) osallistuivat 18 - 20.12. Pohjois-Euroopan alle 19-vuotiaiden vakioiden ja latinalaistanssien mestaruuskilpailuihin sekä WDSF-kisoihin Latviassa. NEC (Northern European Championships) on avoin 10:lle Itämeren ympärysvaltiolle lisättynä Islannilla, poislukien Venäjä, tarkoitetttu mestaruuskilpailu. Kisaan osallistui 38 paria vakioissa ja 48 paria lattareissa.  Lauri ja Ella tanssivat NEC-lattareissa sijalle 15 ja -vakioissa 27.

"Vakiot meni kohtalaisesti, parantamisen varaa jäi sunnuntain WDSF-vakiokisaan. Lattarit meni hyvin, vähän jäi harmittamaan semistä putoaminen. Oli kiva tanssia, kun paikan päällä oli meidän valmentajiamme sekä paljon suomalaisia, jotka kannustivat."

Edellisviikonloppuna pari pääsi Lilleströmissä Norjassa WDSF-Nuoriso-luokan latinalaistansseissa uransa ensimmäisen kerran ulkomailla finaaliin, sijoittuen viidenneksi lattarikisassa. Vakioissa pari sijoittui sijalle 15.

Lisätietoja ja tuloksia: http://www.balticgp.lv/ ja http://www.lskdans.no/christmas/ www.tanssiurheilu.fi ja www.facebook.com/LauriLinnarantaEllaHagman