TUL hakee toiminnanjohtajaa Jyväskylään

14.8.2017

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry hakee toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimistoon edellisen toiminnanjohtajan eläköidyttyä. 

Työnkuva


Toiminnanjohtaja vastaa TUL:n Keski-Suomen ja Savon piirien yli 200 urheiluseuran seurapalveluista. Hoidat piirien järjestötoimintaa piirihallitusten ja TUL Järvi-Suomi ry:n kanssa. Vastuullasi on piirien hallinnolliset tehtävät, sidosryhmäyhteistyö, budjetointi, talousarvion seuranta, laskutus sekä taloudenhoidon organisointi. Vastaat yhteydenpidosta Jyväskylässä oleviin liikuntatieteellisiin yhteisöihin. Tarkoituksena on kehittää TUL:n tiedolla johtamista ja hankeyhteistyötä. Lisäksi hoidat piirien viestintää liiton tiedottajan kanssa.

Edellytykset
 
Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen ja yhteistyöhakuiseen työskentelyyn sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän hoitamisessa on eduksi, jos hakijalla on liikunta-alan tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta työskennellä iltaisin sekä viikonloppuisin.

Kokemus työväen järjestö- ja seuratoiminnasta katsotaan eduksi. 

Hakuaika ja palkkaus
 
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.8.2017 mennessä otsikolla ”toiminnanjohtaja” osoitteeseen risto.korpela@tul.fi tai postitse Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki.

Palkkaan sovelletaan urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta sekä TUL:n paikallista sopimusta. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti ja haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana.
 
Lisätietoja 
TUL:n puheenjohtaja, professori Kimmo Suomi puh. 040 1881407 ja pääsihteeri Risto Korpela, puh. 040 7593 770 tai risto.korpela@tul.fi.  
 
TUL on yksi maamme suurimmista kansalaisjärjestöistä, johon kuuluu noin 950 seuraa, lähes 240 000 jäsentä, 15 piirijärjestöä, 4 aluetta ja yli 60 lajia. TUL:ssa on 15 työntekijää. Liitto on keskittynyt lapsi- ja nuorisoliikuntaan, aikuisten kuntoliikuntaan, seuratoiminnan kehittämiseen ja seuratason kilpa- ja huippu-urheilun edistämiseen. TUL:n urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa urheiluväkeä palvelee 15 työntekijää.