Aikuiset

Päivitä osaamista

Keski-Suomen Liikunta järjestää koulutuksia

  • Koulutusta ohjaajille, vertaisohjaajajille, ammattilaisille.
  • Koulutusta arjen aktivoijille kuten työpajat työyhteisöille ja liikkuntaan aktivoinnin koulutukset terveydenhuollon ammattiryhmille.
  • Liikuntaneuvonnan koulutukset ja työpajat kehitys-, neuvonta- ja ohjaustyötä tekeville.
  • Tarpeen mukaan räätälöidyt koulutukset eri kohderyhmille.

Tukea  toimintaan

Monet eri tahot saattavat kaivata apua liikuttamisen osaamisen kysymyksissä. Koulutamme mm. liikumisen ammattilaisia, työyhteisöliikunnan edistäjiä, Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, järjestö- ja seuratoimijoita.Laaja yhteistyöverkosto

Keski-Suomen Liikunta ry toimii aikuisliikunnan sektorilla yhteistyössä lukuisten valtakunnallisten ja alueellisten tahojen kanssa. Valtakunnan tason yhteistyökumppaneita ovat mm.  Liikkuva aikuinen -ohjelma, Liikkuva Perhe -ohjelma, Liikkuva Opiskelu - ohjelma, Ikiliikkujat -ohjelma, Likes, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea KIHU - Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus ja Jyväskylän urheiluakatemia.

Maakunnallisesti tehdään tiivistä yhteistyötä mm. Keski-Suomen liiton ja paikallisten oppilaistosten Jyväskylän Yliopisto, JAMK, Gradia, ja Humak kanssa.  Paikallistasolla autetaan toimijoita  kehitämään ja järjestämään terveysliikuntaa aikuisille. Kumpaneina tällöin edellä mainittujen lisäksi kunnat, urheiluseurat, yritykset ja kansanterveysjärjestöt sekä eri verkostot kuten; Meijän Polku, työyhteisöjen hyvinvoinnin toimijaverkosto, Sote- ja HYTE -kehittämisen orhganisaatiot  ja Voimaa Vanhuuteen verkosto. 

Yhteistyössä näiden tahojen kanssa  edistetään yhteisiä tavoitteita, toteutetaan kampanjoita ja tapahtumia. KesLi on myös mukana monissa alueellisissa kehitysverkostoissa ja erilaisissa hankkeissa.


Käynnistetään työyhteisön hyvinvointiprojekti tai yhteisön terveysliikuntahanke?

Keski-Suomen Liikunta toimii kuntien, järjestöjen, työyhteisöjen ja yhdistysten terveysliikuntahankkeiden ja projektien ideoinnin, suunnittelun ja toteutuksen apuna.

  • Buusti360 -työyhteisöliikunnan palveluita tarjoamalla voimme olla juuri sinun yhteisösi kehityskumppani.
  • Voimme auttaa myös jos suunnittelet hakevasi esim. liikunnalisen elämän tavan avustusta (AVI, OKM) tai liikkumisen ohjauksen avustusta (Traficom).
  • Meillä on kokemusta hankkeiden hallinoinnista ja hankkeissa mukana toimimisesta hankekumppanina tai palveluntuottajana.

OTA YHTEYTTÄ

Aikuisliikunnan asioissa sinua palvelee:
Jyrki Saarela p. 045 650 3771 tai
jyrki.saarela(at)kesli.fi