TIKKAKOSKI LIIKKUU - Lähiliikunta tutuksi 2.9.2017

20.6.2017


TIKKAKOSKEN LÄHILIIKUNTAPAIKAN AVAJAISET! Ideana on toteuttaa toimintapisteitä niin, että eri toimijat tuottavat oman toimintansa näköistään aktiviteettia ja niistä koostetaan lapsille "NonStop temppurata", josta voi kerätä "temppupassiin" suorituksia itselleen. Isommat voivat osallistua haluamiinsa aktiviteetteihin myös ilman passia. Paikalle ollaan ilmeisesti saamassa myös Sotilaskodin kahvila, joten halukkaat voivat ostaa energiatäydennystä mehun tai kahvin ja munkin muodossa.

Nyt kaikki halukkaat paikalliset toimijat mukaan tuottamaan oman näköistä toiminnallista ohjelmaa Tikkakosken Lähiliikuntapaikan avajaisiin 2.9.!

Tavoitteena maksuton kaiken ikäisille soveltuva tapahtuma jossa liikutetaan ihmisiä.

 

Kutsumme toteuttajiksi mukaan siis juuri teitä kaikkia, jotka voisitte omalla panoksellanne tehdä tapahtumasta ja päivästä hauskan ja mieleen painuvan. Samalla toki voitte omaa tarjontaanne harrastamisessa tuoda esille Tikkakoskelaiselle väelle. Teille on nyt rakentunut mielestäni kaupungin paras ja hienoin Lähiliikuntapaikka. Sinne pitää nyt saada ihmiset tutustumaan ja sitä kautta käyttämään paikkaa! Samalla se tarjoaa teille toimijoina mahdollisuuden kehitellä ryhmiä peliporukoita tms.. jotka elävöittävät seuranne tai yhteisönne toimintaa ja arkea jatkossa.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMAN TOTEUTUKSEEN TÄSTÄ LINKISTÄ

 

KOKEILEMAALLA HANKKEEN mystä minä olen luvannut toimia yhteyshenkilönä 2.9. tapahtuman toteutukseen liittyvissä asioissa ja pyrin pysymään kärryillä mitä kaikkea kivaa saadaan aikaan. Eli minuun saa ottaa yhteyttä.

Ja vähin mitä voitte tämän tapahtuman ja Tikkakosken elävöittämiseksi tehdä on jakaa tietoa sekä kutsua kaikkia mahdollisia ihmisiä, tuttuja ja yhteisöjä toimijoita mukaan.

Mitä enemmän meitä on paikalla sen mukavampi päivä meille kaikille siitä tulee.

 

Tapahtuma löytyy nyt myös Facebookista: Keski Suomen Liikunta ry/Tapahtumat

 

Terveisin JYRKi

KOKEILEMAALLA hankevastaava

jyrki.saarela@kesli.fi

p. 0456503771