Unelmien Liikuntapäivä 10.5.

unelmienliikuntapäivä.fi        #unelmienliikuntapäivä

10.5 on yhteisen liikkumisen juhlapäivä - ota ilo irti!

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, jolloin kaikki ihmiset kutsutaan mukaan liikkumaan omin tavoin ja keinoin. Nyt on hyvä hetki jo kerätä porukka ideoimaan ja vaikka testaamaan yhdessä liikkumista etukäteen!

Unelmien liikuntapäivänä innostetaan kaikki mukaan

Tule rakentamaan yhdessä liikkumisen liputuspäivää! 

Vuoden 2020 teema on “pyydä kaveri mukaan”. Muiden pyytäminen mukaan tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia tutustuttaa esimerkiksi ystäviä, työkavereita, naapureita ja perheenjäseniä omiin harrastuksiin, innostaa heitä uusien liikuntamuotojen pariin ja löytää liikkumisen ilo yhdessä toisten kanssa. Päivä tarjoaa paljon avoimia treenejä ja tutustumisia liikuntapaikkoihin. Menemällä mukaan voi löytää itselleen myös uusia liikuntakavereita.  

Vuona 2020 Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä! Se tarjoaa kaikille äideille ja äitien kavereille mahdollisuuden unohtumattomaan liikunnalliseen juhlapäivään. Jos sunnuntai ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi järjestää jo perjantaina tai lauantaina tai jatkot maanantaina.

  • Tutustu lähiluontoon ja ota äiti ja perhe mukaan!
  • Kutsu kaverisi ja lähde yhdessä pikku lenkille!
  • Innostu alueesi tapahtumista!
  • Kokeile jotain ihan uutta liikuntalajia!

Ilmoitetut Unelmien Liikuntapäivän tapahtumat löytyvät täältä

 

Ilmoittautumislinkki ja kartta jo imoiteuista tapahtumista
Olympiakomitean sivuilta pääset jo ilmoittamaan oman tapahtumasi jä näet muita tapahtumia jotka ovat kartalle kertyneet. Hakukoneella voit etsiä sinua lähellä olevia tapahtumia. 

 

Taustaa

10.5. vietetään vuosittain kansainvälistä WHO:n Move For Health -päivää, jonka tavoitteena on edistää liikuntaa ja terveellisiä elintapoja. Suomessa päivän taustatahona on Liiku Terveemmäksi -neuvottelukunta. Unelmien liikuntapäivä toteutettiin ensimmäistä kertaa 10.5.2016.

Olympiakomitean koordinoima Unelmien liikuntapäivä 10.5. on osa kansainvälistä WHO:n Move for Health -päivää. Unelmien liikuntapäivä järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016 liikkumisen pop up -päivänä priimusmoottorinaan Yksi elämä -terveystalkoot ja Olympiakomitean koordinoima Liikkujan polku -verkosto.

Vuonna 2017 Unelmien liikuntapäivä toteutettiin osana Liikkumisen unelmavuotta ja se kuului Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan. Vuonna 2018 päivän yhteistyökumppanina oli Metsähallitus. 

www.unelmienliikuntapaiva.fi