Unelmien Liikuntapäivä 10.5.

unelmienliikuntapäivä.fi        #unelmienliikuntapäivä

10.5 on yhteisen liikkumisen juhlapäivä - ota ilo irti!

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, jolloin kaikki ihmiset kutsutaan mukaan liikkumaan omin tavoin ja keinoin. Nyt on hyvä hetki jo kerätä porukka ideoimaan ja vaikka testaamaan yhdessä liikkumista etukäteen!

Unelmien liikuntapäivänä innostetaan kaikki mukaan

Tule rakentamaan yhdessä liikkumisen liputuspäivää: Kerää ihmisiä ympärillesi, pohtikaa omia liikkumisen unelmianne ja ideoikaa, miten toteutatte niitä yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä. Voitte kokeilla uutta lajia, harrastaa pihapelejä, pitää kävelykokouksen - mitkä tahansa ideat kelpaavat!

  • Kutsu kaverisi ja lähde yhdessä pikku lenkille!
  • Tutustu lähiluontoon ja ota perhe mukaan!
  • Innostu alueesi tapahtumista!
  • Kokeile jotain ihan uutta liikuntalajia!

Ilmoitetut Unelmien Liikuntapäivän tapahtumat löytyvät täältä

 

Teemoina luonto ja eri-ikäiset yhdessä: Tänä vuonna nostamme esille luontoteemaa sekä eri-ikäisten yhdessä liikkumista: päivän aikana voi tehdä metsäretken, tutustua lähiluontoon  - tai vaikka tehdä seikkailun kansallispuistoon. Teemojen lisäksi kaikki muutkin tavat viettää liikunnallisia hetkiä ovat kuitenkin hyviä!

Ilmoittautumislinkki ja kartta jo imoiteuista tapahtumista
Olympiakomitean sivuilt apääset jo ilmoittamaan oman tapahtumasi jä näet muita tapahtumia jotka ovat kartalel kertyneet. Hakukoneela voit etsiä sinua lähellä olevia tapahtumia. 

Taustaa

10.5. vietetään vuosittain kansainvälistä WHO:n Move For Health -päivää, jonka tavoitteena on edistää liikuntaa ja terveellisiä elintapoja. Suomessa päivän taustatahona on Liiku Terveemmäksi -neuvottelukunta. Unelmien liikuntapäivä toteutettiin ensimmäistä kertaa 10.5.2016.

Yksittäiset ihmiset ja eri toimijat järjestivät yhteensä lähes 2 000 onnistunutta tapahtumaa, ja Suomi täyttyi iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä. Unelmien liikuntapäivää ovat edistämässä suomalaisten terveys-, liikunta- ja urheiluorganisaatioiden verkostot. Vuonna 2016 päivän priimusmoottoreina olivat Yksi elämä -terveystalkoot ja Valon koordinoima Liikkujan polku -verkosto. Vuonna 2017 koordinoijana toimi uusi Suomen Olympiakomitea.

www.unelmienliikuntapaiva.fi