Ikääntyneiden liikunta urheiluseurassa -webinaari

(Huom! Webinaari pidetty keväällä 2021)

Ikäihmiset kaipaavat yhteisöllisyyttä ja osallisuutta sekä tekemistä, joka tuo iloa arkeen ja samalla ylläpitää terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä. Onko seurallasi valmius vastata tarpeeseen ja osaamista tarjota tällaista? Entä tahtoa? ESLU ja KesLi järjestävät yhteistyössä Ikäinstituutin kanssa webinaarin, jossa pohditaan seurojen toiminnan suuntaamista ikääntyneille.


Tiistai 16.2.2021 klo 18:00 - 19:30

Paikka

Webinaari

Järjestäjä

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, Keski-Suomen Liikunta ja Ikäinstituutti

Ilmoittautuminen ESLUn koulutussivuilla:
Ikääntyneiden liikunta urheiluseurassa -webinaari - Tapahtumat ja koulutukset (eslu.fi)


Kuntaliiton väestöennusteen mukaan vuonna 2030 yli 65-vuotiaiden osuus väestöstä (26,3 %) on suurempi kuin 0 - 24-vuotiaiden (24,3 %). Tiedätkö, miten väestörakenteen muutos vaikuttaa seurasi toimintaan?

Tilaisuudessa avataan ikäihmisten liikunnan palvelutarjonnan suunnittelun ja toteutuksen erityispiirteitä. Tilaisuuden tavoitteena on innostaa ja auttaa urheiluseuroja liikuntatoiminnan suuntaamisessa itsenäisesti asuville ikääntyneille. Kuulemme myös käytännön kokemuksia seurakentältä ja kannustamme osallistujia uusien toimintojen rohkeaan kokeiluun omissa seuroissaan.

Tilaisuuden asiantuntijoina toimivat Saila Hänninen Ikäinstituutista ja Merja Palkama Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLUsta. Asiantuntija-alustusten jälkeen on mahdollisuus myös kysyä ja jakaa omia kokemuksia ikääntyneiden liikuttamisesta urheiluseuroissa.

Webinaari on suunnattu ikääntyneiden liikunnan edistämisestä ja urheiluseuran kehitystoiminnasta kiinnostuneille seuratoimijoille.

Webinaari on maksuton ja sen järjestävät yhteistyössä ESLU, KesLi ja Ikäinstituutti.
Webinaari on verkossa toteutettu koulutus/keskustelutilaisuus, johon seminaarin vetäjä, luennoitsijat ja osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan. Pääset mukaan tapahtumaan klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen webinaaria. Saat samalla myös tarkemmat osallistumisohjeet. 

Lisätietoja:
ESLUn terveysliikunnan kehittäjä Merja Palkama, puh. 040 595 4195

KESLIn aikuiliikunnan kehittäjä Jyrki Saarela, puh. 045 650 3771