Ohjaaja- ja virikekoulutukset

OSAAMISTA IDEOITA LIIKUNNAN OHJAUKSEEN

Keski-Suomen Liikunta ry järjestää Liikunnan ohjauksen peruskoulutusta sekä virikekoulutusta jo liikuntaa ohjaaville.

Peruskoulutusta toteutetaan suomalaisen valmentajakoulutusjärjestelmän (VOK) 1 -tason koulutuksina, sekä eri kohderyhmille suunnattuina avoimina ja tilauskoulutuksina.

Virikekekoulutukset on pääsosin suunnattu niille liikuntaa jo ohjaaville henkilöille, jotka kaipaavat uusia ideoita ja virikkeitä esim. ryhmäliikuntatunneille ja muun terveysliikunnan ohjaukseen. Koulutukset sopivat esimerkiksi seurojen, kansalaisopistojen ja kuntien liikunnanohjaajille ja myös esim. terveysdenhuoltoalan henkilöille.

OHJAAJAKOULUTUS HALUAMASI TEEMAN MUKAAN

Keski-Suomen Liikunnalla on osaamista ja valmius suunnitella, järjestää ja toteuttaa ohjaajakoulutusta millä tahansa liikunnan sektorilla toimiville henkilöille ja organisaatioille. Kerro sinä tarpeesi - me mietimme kanssasi koulutuksen laajuuden, sopivan sisällön ja etsimme verkostojemme kautta laadukkaat kouluttajat. Tarvittaessa tuotamme teille koulutuksen "avaimet käteen", eli otamme vastataksemme koulutuksen järjestelyt ja käytännön toteutuksen alusta loppuun.

Jos mielessäsi on aihealue tai teema josta haluaisit tällaista koulutusta toteutettavan kerro siitä meille! jyrki.saarela(at)kesli.fi