NytLiikeelle Sporttikortti

Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta ry järjestävät syksyllä 2019 kokeilun aikuisten Sporttikortista kaupungin alueella. Alkuvaiheessa kortti kohdennetaan 55+ -vuotiaille.

Jyväskylän kaupungin koulujen eskareille, eka-  ja tokaluokkalaisille on jo parin vuoden ajan yhdessä tarjottu liikuntalajeihin tutustumista Sporttikortin avulla. Kortti on saanut hyvän vastaanoton Jyväskylässä. Nyt vastaavaa toimintamallia halutaan kokeilla myös aikuisten kohdalla. Näin toivotaan jyväskyläläisten löytävän itselleen uusia mielekkäitä harrastusmahdollisuuksia ja samalla tuodaan tutuksi jyväskyläläisten seurojen toimintaa.

Näemme että tässä on myös seuroilla mahdollisuus hyödyntää yhteistyötä kaupungin kanssa. Yhteistyössä tuotetun toiminnan avulla seurat markkinoivat omaa toimintaansa aikuiskohderyhmälle ja löyttävät uusia liikkujia mukaan toimintaan. Samalla toiminta tiivistää kaupungin ja seurojen välistä yhteistyötä aikuisten terveysliikunnan osalta.

Mukaan kokeiluun on nyt alkuun  ilmoittautunut parikymmentä toimijaa, mutta mukaan pääsee vielä ilmoittamalla seura tai muu toimija mukaan ennen syyskuun alkua. 

Aikuisten Sporttikortti- tarjonnan lajikirjo toivottavasti lisääntyy entistäkin laajemmaksi ja kiinnostavammaksi kokonaisuudeksi tulevina vuosina.

 

Kutsumme siis avoimesti jyväskyläläisten liikuttajat ja liikkujat mukaan!

 

Aiempi uutinen aiheesta 3.4.2019: www.kesli.fi/?x254116=720646

Jyrki Saarela
aikuisliikunnan kehittäjä
Keski-Suomen Liikunta ry

jyrki.saarela(at)kesli.fi
p. 045 650 3771

Keski Suomen Liikunta ry
Onkapannu 2, 40700 Jyväskylä
www.kesli.fi

 

Jyväskylän kaupungin yhteyshenkilö:

Elina Oinonen
Vastaava liikunannaohjaaja, terveysliikunta
Terveyttä ja hyvinvointia edistävät liikuntapalvelut
Jyväskylän kaupunki/Liikuntapalvelut

elina.oinonen(at)jkl.fi
p. 014-266 7736, 050-312 5423

Jyväskylän kaupunki
Liikuntapalvelut
kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä
www.jyvaskyla.fi/liikunta

 

Lisäinfoa sisältäville sivuille klikkamalla tästä kuvasta