Kuntotestaukset

Keski-Suomen Liikunta järjestää tilauksesta terveyskunnon testauksia, mm. UKK -kävelytestauksia, Kehon kuntoindeksitestauksia sekä työ- ja toimintakykyä mittaavia lihas- sekä kuormitumisen ja palautumisen testejä. mm. Firstbeat hyvinvointianalyysimittaukset.

 

Suomimies- ja Matka Hyvään kuntoon - rekkakiertueilta tutut Kehon Kuntoindeksi -testit (kehonkoostumusmittaus, puristusvoima, Polar-lepotesti, vyötärön ympärys) ovat helposti lähes missä ympäristössä vain toteuttava testauspaketti, josta testattava saa henkilökohtaisen raportin ja työyhteisöille myös yhteenvetoraportit koko testatusta henkilöstöstä.

Testaukset sisältävät tulosten analysoinnin. Lisäksi mahdollisuus henkilökohtaisiin liikuntaohjeisiin. Kysy lisää Jyrki Saarela p. 045-650 3771 tai jyrki.saarela(at)kesli.fi

Kuva: KKI-ohjelma Juha Sorri
Kuva: KKI-ohjelma Peteri Kivimäki

 

Firstbeat hyvinvointianalyysi

 

Toteuta Firstbeat hyvinvointianalyysit osana hyvinvointiprojektia työyhteisöllesi tai muulle ryhmällesi yhdessä Keski-Suomen Liikunnan asiantuntijan kanssa.

 

HALLITSE STRESSIÄ
 

PALAUDU PAREMMIN
 

LIIKU OIKEIN
 

FIRSTBEAT ANALYYSI YHDISTÄÄ TYÖN, VAPAA-AJAN JA UNEN

 


Työhyvinvointi alkaa yksilöstä. Firstbeat Hyvinvointianalyysi antaa jokaiselle keinot oman hyvinvoinnin rakentamiseen ja tarjoaa vinkkejä jaksamiseen ja palautumisen lisäämiseen. Ympärivuorokautinen mittaus auttaa tunnistamaan henkilökohtaiset kuormitustekijät työssä ja vapaa-ajalla, auttaa asettamaan tavoitteet ja toimenpiteet hyvinvoinnin parantamiseksi jokaiselle työntekijälle erikseen sekä yhteisesti koko organisaatiolle. Mittauksilla ja kohdennetuilla toimenpiteillä on todennetusti päästyparhaimpiin tuloksiin. Investointi henkilöstösi terveyteen ja hyvinvointiin on investointi yritykseesi.

1 Mittaus

Työssä, vapaa-ajalla ja unen aikana


2 Tulokset

Saat pautteen asiantunijaltasi ja toimenpidesuositukset hyvinvontisi parantamiseksi


3 Löydä tasapaino

Saat palautteen asiantuntijaltasi ja
toimenpidesuositukset hyvinvointisi parantamiseksi

 

4 Seuraa vaikuttavuutta

82% osallistujista onnistuu mielestään parantamaan stressin

Tilaa Firstbeat hyvinvointianalyysi: Jyrki Saarela p. 045-650 3771 tai jyrki.saarela(at)kesli.fi