Ansiomerkit

Keski-Suomen Liikunta ry:n hallitus myöntää ansiomerkkejä työstä keskisuomalaisen liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan ja vapaaehtoistoiminnan hyväksi.  

Ansiomerkkejä myönnetään henkilöille tunnustukseksi paikallisella, alueellisella tai valtakunnallisella tasolla liikunnan kansalaistoiminnan piirissä tehdystä työstä lasten ja nuorten liikunnan, aikuisten harraste- ja terveysliikunnan, kilpa- ja huippu-urheilun, koululais- ja opiskelijaliikunnan, erityisliikunnan, liikunnan järjestötoiminnan tai muun liikuntaa edistävän toiminnan hyväksi.

Keski-Suomen Liikunta ry:n Kultainen ansiomerkki myönnetään merkittävästä, vähintään 12 vuotta kestäneestä työstä keskisuomalaisen liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan hyväksi valtakunnallisella, alueellisella tai paikallisella tasolla. Erityisestä syystä merkki voidaan myöntää myös saavutuksesta tai tehtävästä, jolla on ollut suuri vaikutus maakunnan urheilu- ja liikuntaelämässä. Merkin myöntää KesLin hallitus jäsenjärjestön esityksestä.

Hinta 35€, ei jäsenet 55€, sisältää ansiomerkin ja kunniakirjan.

Keski-Suomen Liikunta ry:n Hopeinen ansiomerkki myönnetään merkittävästä, vähintään kuusi (6) vuotta kestäneestä työstä keskisuomalaisen liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan hyväksi valtakunnallisella, alueellisella tai paikallisella tasolla. Erityisestä syystä merkki voidaan myöntää myös saavutuksesta tai tehtävästä, jolla on ollut suuri vaikutus erityisesti paikallisen tai alueellisen tason urheilu- ja liikuntaelämässä. Merkin myöntää KesLin hallitus jäsenjärjestön tai sen urheiluseuran tai paikallisyhdistyksen esityksestä.

Hinta 25€, ei jäsenet 45€, sisältäen ansiomerkin ja kunniakirjan.Ansiomerkkien hakeminen

Ansiomerkkejä voidaan hakea oheisella lomakkeella. Ansiomerkkiehdotukset käsitellään KesLin hallituksen kokouksessa n. kerran kuussa.