Vuoden 2019 keskisuomalaisten kuntien Liikuntateon valinta

19.8.2019

VUODEN 2019 KESKISUOMALAISEN LIIKUNTATEON VALINTA 


Keski-Suomen Liikunta ry valitsee ja palkitsee vuoden 2019 keskisuomalaisen urheilijan ja muita urheilun ja liikunnan sektorilla kunnostautuneita henkilöitä ja urheiluseuroja Paviljongissa Jyväskylässä Keski-Suomen Urheilugaalassa perjantaina 31.1.2020. klo 18.00.

Toivomme, että voisitte jälleen tehdä kanssamme yhteistyötä ja valita kunnastanne vuoden 2019 Liikuntateon. Kunnan Liikuntateko valinnassa olisi hienoa nostaa esiin kunnassa merkittävästi liikunta-aktiivisuutta lisäävä toimija/toiminta. Palkittava voi olla valmentaja, ohjaaja, urheiluseura tai muu valitsemanne toimija/toiminta. Keski-Suomen Liikunta antaa juhlassa kaikille kuntien valitsemille palkittaville kehystetyn kunniakirjan ja ruusun. 

Toivomme myös Teidän osallistuvan juhlaan ja juhlistavan keskisuomalaista liikunta- ja urheilutyötä. Illan tavoitteena on nauttia, juhlia, kiittää ja nostaa esiin arvokasta liikunta- ja urheiluosaamista mitä  Keski-Suomesta löytyy.

Olisi hienoa, jos kuntanne aiempien vuosien tapaan tarjoaisi juhlan palkittavallenne.  Juhlan hinta on 65€ ja se sisältää ohjelman, naulakkopalvelun, alkumaljan ja kolmen ruokalajin illallisen. Jos haluatte varata suuremmalle ryhmälle illalliskortit, suosittelemme yhteydenottoa jo ennen vuoden vaihdetta.  

Tiedustelut KesLin toimistolta puh.  050 3813 820 tai 050 3484 690.


Haluamme myös kiittää teitä yhteistyöstä tarjoamalla yhden illalliskortin kuntanne edustajalle juhlaan. Ilmoittautumisohjeet tulevat kutsuvieraille kutsun yhteydessä.


Pyydämme Teitä ilmoittamaan kuntanne Vuoden Liikuntateon täyttämällä nettilomakkeen osoitteessa http://www.kesli.fi/urheilugaala/liikuntateko

Aikaisemmat valinnat löytyvät osoitteesta: https://www.kesli.fi/urheilugaala/palkitut/kuntien-liikuttajat-liikuntateot/

Järjestelyjen vuoksi tiedot tulee toimittaa Keski-Suomen Liikunnalle pe 13.12.2019 mennessä.

Virallinen kutsu Keski-Suomen Urheilugaalaan lähetetään palkituille tammikuun alkupuolella. Lähetämme palkituille lähteneen kutsun myös teille tiedoksi.

Lisätietoja: aluejohtaja Petri Lehtoranta, puh. 050 533 3858, petri.lehtoranta@kesli.fi


Yhteistyöstä kiittäen,

KESKI-SUOMEN LIIKUNTA RY

Petri Lehtoranta
aluejohtaja