Lasten liikunnan ohjaajakoulutus

Lasten liikunnan ohjaajakoulutus


Kohderyhmä
Matalan kynnyksen harrastustoiminnan ohjaajille (esim. liikuntakerho-ohjajat)
Aaloitteleviat seuraohjaajat

Antaa eväitä kokeneemmillekin seuraohjaajille. 

Sisältö

OSA 1: TERVETULOA L ASTEN LIIKUNNAN OHJA AJAKSI
Koulutuksesta saat ensimmäiset työkalut lasten liikunnan ohjaukseen. Koulutuksessa paneudutaan ohjaajan tehtäviin ja merkitykseen liikuntaan innostajana. Osallistuja saa avaimia positiivisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen, hyvin organisoidun liikuntatuokion suunnitteluun, leikin ohjaamiseen sekä vanhempien kanssa toimimiseen.

OSA 2: MONIPUOLINEN LASTEN LIIKUNTA
Koulutuksessa syvennytään monipuolisen liikunnan merkitykseen lapsen ja nuoren kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Koulutuksessa tutustutaan aktiivisesti pelaten ja leikkien erilaisiin keinoihin toteuttaa liikuntaa monipuolisesti. Koulutuksessa tutustutaan myös tuokio- ja kausisuunnitelmien tekemiseen. Koulutus soveltuu kokeneemmille ohjaajille, pienten lasten valmentajille sekä opettajille.

OSA 3: FYYSINEN TOIMINTAKYKY LASTEN LIIKUNNASSA
Koulutus painottuu fyysiseen toimintakykyyn sekä sen vaikutuksiin lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen. Koulutus antaa ohjaajalle käytännön ideoita peleistä ja leikeistä, joilla lasten fyysisen kunnon eri osa-alueita voi kehittää. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin ohjaustyyleihin ja liikkunnallisen elämäntavan muodostumiseen

Koulutuksen kesto
Kokonaisuus on moduloitu kolmeen osaan, jotka voidaan järjestää yhtenä päivänä 6h kokonaisuutena tai erillisinä 2-3h + 2h + 2h kokonaisuuksina kolmena arki-iltana.

Koulutuksen hinta
Koulutuksen hinta on 600 euroa + kouluttajan matkakulut sisältäen opetuksen ja materiaalin

Koulutus tilaukset ja tiedustelut
Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä Jouni Vatanen puh. 050 552 4997,  jouni.vatanen@kesli.fi.