#keslileiri


KESLI-liikuntaleiri järjestetään Jämsässä 8.-12.6.2020
 

KESLI-liikuntaleiri on Keski-Suomen monipuolisin ja vauhdikkain leiri 10-13-vuotiaille tytöille ja pojille (vuosina 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 syntyneet)

Keski-Suomen Liikunnan tavoitteena on innostaa mahdollisimman moni lapsi liikunnan harrastamiseen.

Lapsilla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista tai kokemusta leirin urheilulajeista. Leiri on kaikille avoin.

Ilmoittautuminen leirille on avattu!

Kesän 2019 leirikuvat:

https://kihu.kuvat.fi/i/vRYmdtZrGy8g5wesaX4EknTzUFPp6cJ9

Kuvaaja Harri Kapustamäki

Kesän 2020 leirillä lapset pääsevät kokeilemaan seuraavia lajeja:

BMX-pyöräily, jalkapallo, judo, katutanssi, koripallo, parkour, pesäpallo, salibandy, suunnistus, telinevoimistelu ja yleisurheilu.

Leiriohjelmaan kuuluvat myös lipunnostot, leiriolympialaiset, leikit, kisailut, uintiretki järven rantaan, leiridisco ja tietysti vapaa-aika yhdessä leirikavereiden kanssa.

Ohjaajat

Ohjaajina leirillä toimivat liikunta- ja kasvatusalan ammattilaiset sekä liikunnanopettajiksi, luokanopettajiksi, liikunnanohjaajiksi, liikuntaneuvojiksi tai nuoriso-ohjaajiksi valmistuvat opiskelijat. Leirillä on kaikkiaan 30 aikuista organisointi- ja ohjaustehtävissä.

Majoitus ja ruokailu

Majoituskoulu ja leirikeskus on Vitikkalan koulu. Leiriläiset saavat päivittäin aamupalan, lounaan, välipalahedelmän, päivällisen ja iltapalan. Leiriläiset majoittuvat koululuokissa, maksimissaan 18 leiriläistä/luokka. Jokaisessa luokassa yöpyy vähintään yksi aikuinen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä tämän sivun alareunassa oleva lomake ja maksamalla samalla leirimaksu verkkomaksuna. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.5.2020.

Lomakkeessa kysytyt tiedot kertyvät Keski-Suomen Liikunnan ylläpitämään leiriläisten rekisteriin ja ne ovat turvallisuuden takia KesLin henkilökunnan, leiriohjaajien ja leirin ruokahuollosta vastaavan henkilön käytössä leirin ajan. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisteriä hoitavat ja valvovat Mira Autio ja Laura Härkönen. Leirille mahtuu enintään 220 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirimaksu ja maksaminen

Leirimaksu on 195 €/lapsi. S-etukortilla 180 €/lapsi ja OP Keski-Suomen asiakasomistajille 180 €/lapsi.
Leirimaksu sisältää leiriohjelman, koulumajoituksen, ruokailut, vakuutuksen, paidan ja tuubihuivin.
Erillistä laskua ei lähetetä vaan leiri maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. lapsen leirimaksua ei voi maksaa liikuntaseteleillä vaikka ilmoittautumisjärjestelmä vaihtoehtoa ehdottaakin.
 

Yhteiskuljetus

Leirille järjestetään yhteiskuljetus Jyväskylä-Jämsä-Jyväskylä. Paikka yhteiskuljetukseen on varattava ilmoittautumisen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on 28€

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@kesli.fi. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. 25.5. jälkeen tehdystä peruutuksesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitamme täyden leirihinnan. Ennen leirin alkua, sairastapauksissa ja tapaturmissa, leirimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 20 € käsittelymaksulla.
 
Vakuutus

Jokaisella leiriläisellä on Pohjolan tapaturmavakuutus, joka on voimassa koko leirin ajan ja välittömillä edestakaisilla matkoilla kodin ja leirin välillä. Lisäksi Keski-Suomen Liikunnalla on tapahtumajärjestäjän vastuuvakuutus.

Leirikutsu

Ilmoittautuneille lähetetään viikolla 22 leirikutsu, joka sisältää mm. leirisäännöt, ajo-ohjeet leiripaikalle, ohjeet ilmoittautumisesta majoituskoululla, listan tarvittavista varusteista, päiväkohtaisen aikataulun, ruokalistan ja leiri-infon puh numeron. Samat tiedot löytyvän myös Keski-Suomen Liikunnan nettisivuilta.

KesLin yhteystiedot

Keski-Suomen Liikunta ry
Onkapannu 2
40700 Jyväskylä
p. 050 3813 820
toimisto(at)kesli.fi

Tee leiri-ilmoittautuminen tässä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla leirimaksu. Tarvitset ilmoittautumisessa verkkopankkitunnuksesi. HUOM! Liikuntaleiriä ei voi maksaa liikuntasetelillä.

Jos huoltaja ilmoittaa useamman lapsen leirille, ilmoittautumisjärjestelmässä huoltajan nimen perään tulee lisätä erottava tunnus esim: Ilpo Ilmoittaja1, Ilpo Ilmoittaja2 jne

https://www.op.fi/op?id=81201&panknro=508984

Leirin ilmoittautumislinkki löytyy tämän sivun alareunasta.

Uutisia