Siirry pääsalin live-streemiin tästä.  Some-tunniste: #liikuntafoorumi / #idrottsforum

Tervetuloa Kansalliseen Liikuntafoorumiin Jyväskylään!
 

Aika: 28.-29.102019
Paikka: Paviljonki, Jyväskylä

 

Liikuntafoorumin 2019 teemana on tiedolla johtaminen ja miten tieto muutetaan liikkeeksi. Foorumissa tarkastellaan liikunnan ja tiedon suhdetta monipuolisesti aina julkisesta hallinnosta ja järjestöistä yksittäiseen liikkujaan asti.

Foorumissa on luvassa paljon mielenkiintoisia puhujia, kuten tiedolla johtamisen guru Rob Briner, hiihdon maailmanmestari Matti Heikkinen ja lihastohtori Juha Hulmi. Lisäksi mukana on paljon yleisön osallistamista ja keskustelua.

Ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Paviljongin esteettömyystiedot:

Paviljongin esteettömyystiedot näet tästä.

Esteettömyysasioista lisätietoja:
Saku Rikala, valtion liikuntaneuvosto, puh. 029 533 0042
saku.rikala(at)minedu.fi

Järjestäjät:

Foorumin järjestävät yhteistyössä Valtion liikuntaneuvosto, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea.

Paikallisena yhteistyökumppanina vuoden 2019 foorumissa toimii Keski-Suomen Liikunta ry.

Laskutus -ja peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan seminaaripäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Mikäli ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta seminaariin, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä järjestäjille ylläolevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella.Kaikki ilmoittautumiseen tulevat muutokset yllä olevan linkin takana olevalla lomakkeella.