Tutustu Liikuntafoorumin puhujiin!

9.8.2019
Tervetuloa 7. Kansalliseen liikuntafoorumiin 28.–29.10.2019 Jyväskylään. Liikuntafoorumin 2019 teemana on tiedolla johtaminen ja miten tieto muutetaan liikkeeksi. Foorumissa on luvassa paljon mielenkiintoisia puhujia, yleisön osallistamista ja keskustelua. Foorumin pääsalin puheenvuoroissa tutustutaan mm. tiedolla johtamiseen ja tiedon merkitykseen yksilöiden valinnoissa. Tutustu alla pääsalin mielenkiintoisiin puhujiin ja ilmoittaudu mukaan!

ROB BRINER

on organisaatiopsykologian professori (Queen Mary University of London) ja palkittu tiedolla johtamisen guru. Briner tutkii, luennoi, kirjoittaa ja puhuu tiedolla johtamisen lisäksi myös henkilöstöjohtamisesta ja organisaatiopsykologiasta. Briner on Center for Evidence-Based Managementin (www.cebma.org) perustajajäsen, varapuheenjohtaja ja nykyisin sen tieteellinen johtaja.

Briner johdattelee Liikuntafoorumin osallistujat tiedolla johtamisen perusteisiin kertomalla, mistä tiedolla johtamisesta on kyse ja miksi tarvitsemme sitä?

 

JUHA HULMI

on liikuntafysiologian apulaisprofessori (Jyväskylän yliopisto) ja suositun Lihastohtori-blogin ja Lihastohtori-kirjan kirjoittaja. Lihastohtori taistelee tutkitun tiedon puolesta humpuukia vastaan mm. jakamalla blogissaan, sosiaalisessa mediassa ja tietokirjoissaan tutkittua tietoa treenaamisesta, ravinnosta, fysiologiasta ja terveydestä. Blogi on kerännyt parhaimmillaan 100 000 eri kävijää kuukaudessa, ja yksittäisiä blogikirjoituksia luetaan kymmeniä tuhansia kertoja.

Liikuntafoorumissa Hulmi pohtii viihdyttävään ja rentoon tapaansa tietoon ja näyttöön perustuvan liikkumisen problematiikkaa; Liikuntaa tiedolla ja taidolla vai tuurilla ja humpuukilla? 

 

JOHANNA AHOLA-LAUNONEN

on tutkija (Helsingin yliopisto), joka on perehtynyt yksilön vastuun kysymyksiin. Nykyisin vallalla oleva poliittinen suuntaus on nostanut keskusteluun kysymyksiä yksilön vastuusta, kuten pitäisikö vähän liikkuvien maksaa enemmän sairauksiensa hoidosta?

Ahola-Launosen ajatuksia herättävässä puheenvuorossa pohditaan yksilöiden elintapavalintojen problematiikkaa, kuten valitseeko ihminen elintapansa ja onko ihminen vastuussa valinnoistaan?

 

Lisää alustajia tämän linkin takana!

 

Tutustu Liikuntafoorumin 2019 ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: https://www.kesli.fi/liikuntafoorumi/

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena.  Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea. Foorumin paikallisena järjestäjäkumppanina vuonna 2019 toimii Keski-Suomen Liikunta ry (KesLi).