Infoa NytLiikkeelle sporttikortista 55+

NytLiikkeelle Sporttikortin idea:

* Jyväskylässä jaettava liikuntakokeilukortti joka oikeuttaa osallistumaan maksutta urheiluseurojen tai muiden liikuntatoimintaa tarjoavien tahojen palveluihin. Kokeilukertoja voi olla kaksi per seura/toimija, mutta seurojen/toimijoiden määrää joissa kokeiluja voi tehdä ei ole rajoitettu.

* Toimintaa järjestävät urheiluseurat ja muut liikuntasektorin toimijat, jotka ovat yhteistyössä Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden kanssa sopineet toiminassa mukana olosta.

* Sporttikortilla oikeutettu maksuton harrastustoiminta näkyy NytLiikkeelle Sporttikalenterista, jonne toimijat ilmoittavat missä heidän ryhmissään ja toiminnoissaan lajikokeiluja on mahdollista tehdä.

Sporttikortti kampanjan tavoitteet ovat:

1. Kannustaa Jyväskyläläisiä löytämään itselleen liikuntaharrastus.

2. Tarjota seuroille kanava markkinoida ja tehdä oma toiminta tunnetuksi.

3. Löytää Jyväskylän kaupungin Liikuntaneuvonta -palveluiden jatkoksi ohjattuja matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia, joita tuottavat muut toimijat kuin kaupunki itse.

Ohjeita NytLiikkeelle Sporttikortin käyttöön:
 

* Sporttikortit voi noutaa Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden palvelupisteestä Monitoimitalolla (osoite: kuntoportti 3). Kortin voi myös leikata kaupungin ilmoituslehden liikuntaliitteestä ja vaihtaa kokeilukäynnillä toimijan luona painettuun korttiin. Mahdolisuus on myös tulostaa itselleen kortti Jyväskylän kaupungin sivuilta. (Linkki alempana sinisessä laatikossa)

* Sporttikortilla voi kokeilla liikuntalajia kaksi kertaa saman toimijan palveluissa, mutta seuroja/toimijoita joissa käy kokeilemasssa voi olla rajoittamaton määrä.

* Tutustuminen lajeihin tapahtuu toimijoiden omissa ryhmissä tai palveluissa ja ne vaihtelevat kausittain. Kaikki toiminnot eivät siis ole aina avoimia. Jotkut toimijat järjestävät syys- ja/tai kevätkauden alussa tutustumispäiviä joihin kortilla voi tulla mukaan.

* Tarkista siis Sporttikalenterista ajankohtainen tarjonta ja ohjeet  ennakkoilmoittautumisesta sekä tarvittavista varusteista. Muista ottaa Sporttikortti mukaan! Ohjaaja merkitsee kokeilukäynnistäsi merkinnän korttiisi.

* Sporttikortilla harjoituksiin osallistujia ei ole kampanjaa varten erikseen vakuutettu. Sporttikortin harrastuksissa käyminen on normaalia lajiin tutustumista.

NytLiikkelle 55+ Sportikorttien noutopaikat: 

Jyväskylän Liikuntapalveluiden info Monitoimitalo (kuntoportti 3, 2 krs, Rautpohjan puoli).

Jyväskylän Kaupungin tiedotuslehti (14.8.)


> Sporttikortti toimijat vaihtavat lehden paperikupongin painettuun korttiin liikuntakokeilukerran yhteydessä.

LINKKI KAUPUNGIN SIVUILTA  TULOSTETTAVAAN SPORTTIKORTTIIN:
https://www.jyvaskyla.fi/sites/default/files/atoms/files/sporttikortti-55_ilmoitus_tulostettava_kortti.pdf