NytLiikkeelle SPORTTIKALENTERI 55+

Alla olevasta NytLiikkelle 55+ Sporttikorttikalenterista löytyvät toiminnot joita pääset Jyväskylän Sporttikortilla kokeilemaan.

Kalenteriin lisätään elokuun aikana tapahtumia sitä mukaa kun kokeilussa mukana olevat tahot niitä KesLin yhteyshenkilölle ilmoittavat. Pyrkimys on että tarjolla olevat palvelut olisivat kalenterissa syyskuun alussa. Joitakin yksittäsiä tapahtumia voi kalenteriin tulla vielä myöhemminkin.

 

OHJEITA NYT LIIKKEELLE 55+ SPORTTIKALENTERIN KÄYTTÖÖN


* Tapahtumat löytyvät kalenterista aikajärjestyksessä. Selaammalla "lisää tapahtumia" ja sitten siirtymällä kuukausissa eteenpäin löydät lisää tulevia tapahtumia.

 

* Kun löydät Sinua kiinnostavan lajin/tapahtuman, klikkaa tapahtumaa niin näet tarkempia tietoja mm.

- Harjoituspaikan
- Miten ilmoittaudutaan
- Toistuvatko harjoitukset viikottain (Suurin osa harjoituksista toistuu viikottain, mutta joukossa on myös joitain yksittäisiä tapahtumia.)
- Tarvittava varustus
- Mistä voi kysyä lisätietoja
 

* Sporttikalenteria kannattaa käydä katsomassa säännöllisin väliajoin. Sporttikalenteria täydennetään sitä mukaan kuin seurat ja muut toimijat ilmoittavat tapahtumista. Esim. joidenkin lajien harjoitukset/ryhmät käynnistyvät myöhemmin syksyllä tai jopa vuoden vaihteen jälkeen!
 

* Sporttikorttilaiset voivat kokeilla lajia/harrastusta kaksi kertaa saman toimijan palveluissa. Sen sijaan eri toimijoiden palveluihin tutustumiseta ei ole rajoitettu. Eli voit hyvin kokeilla vaikka kymmen eri toimijan tarjoamia peaveluita.


* Muista ottaa Sporttikortti mukaan harjoitukseen!