NytLiikkeelle Sporttikortti 55+ toimijoille

Sporttikorttitarjontaan osallistuminen on liikuttajille helppoa:


* Ilmoita alla olevalla lomakkeella Sporttikalenteriin seurasi/toimijatahosi tapahtumat, joihin kortin omaavat 55+ -vuotiaat henkilöt voivat tulla maksutta tutustumaan. (syksy 24.8.2019, kevät 10.1.2020 mennessä)

* Voitte ilmoittaa niin monta harjoitusryhmää ja toimintoa kuin haluatte. (jokainen ryhmä/toiminta pitää ilmoittaa erikseen lomakkeella, mutta sama viikoittain toistuva ryhmä vain kerran)

​* Harjoituskerrat voivat olla osa yhteisönne normaalia aikuisille sopivaa toimintaa tai erityisesti järjestettyjä tutustumiskertoja. Tutustuminen tapahtuu seuran antaman aikataulun mukaan.

* Toimijoiden ilmoittama tarjonta kootaan NytLiikkeelle Sporttikalenteriin, josta jyväskyläläiset näkevät harjoitustapahtumat, joihin sporttikortilla pääsee maksutta tutustumaan. 

 

Henkilö voi käydä kaksi kertaa samassa seurassa/toimijan palveluissa kokeilemassa!
Sitä kuinka monen toimijan lajeja/palveluita henkilö kokeilee ei ole rajoitettu.

Toimija tarjoaa Sporttikalenteriin ilmoittamiinsa harjoitustapahtumiin kokeilukerrat (2 kpl) maksutta.
Jos henkilö alkaa tutustumiskertojen jälkeen käymään harjoitusryhmässä säännöllisesti,
sen jälkeen toimija sopii maksuista omien käytäntöjensä mukaisesti!


Muistathan kertoa NytLiikkeelle Sporttikortista kaikille seurasi/yrityksesi ohjaajaille/valmentajille, jotka toimivat harjoitusryhmissä, jotka on ilmoitettu Sporttikalenteriin.

Jyväskylän kaupunki toimittaa painettuja kortteja seuroille, jotte kokeiljat voivat vaihtaa kaupungin ilmoituslehdestä leikaamansa kupongin varsinaiseen korttiin.

Kokeiluihin osallistuvia henkilöitä ei ole kampanjaa varten erikseen vakuutettu. Sporttikortin harrastuksissa käyminen on normaalia lajiin tutustumista.


* Tarvittaessa tietoja voimme käydä päivittämässä ja lisäämässä "eräpäivän" jälkeenkin. Mutta kokemus lasten korteista on osoittanut, että ihmiset käyvät katsomassa tietoja heti sen jälkeen, kun Sporttikorttia aletaan markkinoida ja kortteja aletaan jakamaan viikolla 36 ja kevätkauden alkaessa vko 2-3.

 

Varmista, että juuri sinun seurasi on mukana, kun jyväskyläläiset 
aikuiset tekevät harrastusvalintojaan! 

Ilmoita toiminnot, joihin NytLiikeelle 55+ Sporttikortilla pääsee tutustumaan

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.