Hyvän seuran hallinto 11.2.2020

Seuran hallituksen ja muiden johtohenkilöiden koulutus

Koulutuksesta saat tietoa hyvän hallintotavan perusasioista ja yhdistyksen johtamisesta. Koulutus on hyvä tapa perehdyttää uudet hallituksen jäsenet hallitustyöskentelyyn. Kokeneille seurajohtajille koulutus antaa mahdollisuuden oppia toisilta seuroilta ja vaihtaa kokemuksia seuran johtamisen haasteista ja onnistumisista. Koulutus on osa Liikunnan aluejärjestöjen ja Olympiakomitean seurajohdon koulutuskokonaisuutta.

Urheiluseuran toiminta perustuu seuran omiin sääntöihin ja yhdistyslakiin. Hyvä hallinto  luo vahvan ja kestävän pohjan seuratoiminnalle. Koulutuksen teemoina ovat mm. päätöksenteko seurassa, seuran hallinnon toiminta, jäsenyys ja maksut seurassa.

Tervetuloa kouluttautumaan ja tapaamaan muita seuratoimijoita!

Aika: 11.2.2019 klo 17.00-20.00

Paikka: Keski-Suomen Liikunnan koulutustila, Onkapannu 2 40700 JKL

Kouluttaja: seurakehittäjä Laura Härkönen

Hinta: 35€/osallistuja sisältää koulutuksen, materiaalin sekä kahvi- ja sämpylätarjoilun

Ilmoittautuminen: 4.2.2020 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen voidaan ottaa 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.Täyttäessänne ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

Peruutusehdot:
Peruuttamatta jättämisestä laskutetaan täysi koulutushinta. Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä kirjallisesti toimisto@kesli.fi. 4.2. jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta laskutetaan toimistokulu 15€ ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.