Hyvän seuran hallinto 2.4.

Urheiluseuran toiminta perustuu seuran omiin sääntöihin ja yhdistyslakiin. Koulutuksessa käydään läpi hyvän seurahallinnon perusteita. Hyvä hallinto  luo vahvan ja kestävän pohjan seuratoiminnalle. Tiedämme miten toimimme ja vältämme turhat riidat. Teemoina ovat mm. päätöksenteko seurassa, seuran hallinnon toiminta, jäsenyys ja maksut seurassa. Koulutus on suunnattu erityisesti seurojen hallitusten jäsenille, jaostojen johtohenkilöille ja joukkueenjohtajille.

Koulutuksessa olisi hyvä olla käytettävissä seuran omat viralliset säännöt.

Aika: 2.4. klo 17.00-20.00

Paikka: Keski-Suomen Liikunnan koulutustila Onkapannu 2 40700 Jyväskylä

Kouluttaja: Seurakehittäjä Laura Härkönen

Koulutuksen hinta: Koulutuksen hinta 25€ sisältää monistetun materiaalin sekä kahvi- ja sämpylätarjoilun. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 26.3.2019 mennessä.

Peruutusehdot:
Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä aina kirjallisesti osoitteella toimisto(at)kesli.fi. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään 50 % kurssimaksusta.
HUOM! Peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta perimme koko kurssimaksun, ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.