Hyvän seuran hallinto 31.8.

Urheiluseuran toiminta perustuu seuran omiin sääntöihin ja yhdistyslakiin. Koulutuksessa käydään läpi hyvän seurahallinnon perusteita. Hyvä hallinto  luo vahvan ja kestävän pohjan seuratoiminnalle. Tiedämme miten toimimme ja vältämme turhat ongelmat. Teemoina ovat mm. päätöksenteko seurassa, seuran hallinnon toiminta, jäsenyys ja maksut seurassa. Koulutus on suunnattu erityisesti seurojen hallitusten jäsenille, jaostojen johtohenkilöille ja joukkueenjohtajille.

Koulutuksessa olisi hyvä osallistujalla olla käytettävissä seuran omat viralliset säännöt.

Aika: 31.8. klo 17.00-20.00

Paikka: Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena verkon välityksellä. Osallistujalla tulee olla internetyhteys ja tietokone kaiuttimella ja mikrofonilla.

Kouluttaja: KesLin seurakehittäjä Laura Härkönen

Hinta: Koulutus on keskisuomalaisten urheiluseurojen jäsenille maksuton. Koulutus on osa Jyväskylän SeuratGo! -hanketta. Lisätietoa hankkeesta

Ilmoittautuminen: 24.8. mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen voidaan ottaa 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Täyttäessänne ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

Peruutusehdot:
Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä aina kirjallisesti osoitteella toimisto(at)kesli.fi. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään 50 % kurssimaksusta.
HUOM! Peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta perimme koko kurssimaksun, ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.

 

 

Hyvä hallinto koulutus

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.