Lasten ja nuorten valmentajien koulutus 21.1.

Mikä on oikeasti tärkeää ja merkityksellistä lasten ja nuorten valmentamisessa? Millaista on lasten ja nuorten valmennus 2020-luvulla?

Valmentajakoulutus on 1. tason koulutus, jossa paneudutaan lasten urheilun laatutekijöihin. Osallistujilla toivotaan olevan vähintään vuoden kokemus lasten valmentamisesta missä hyvänsä urheilulajissa.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan lasten valmennuksesta!

Kouluttaja: Eerikki Koivu

Eerikki Koivu on luokanopettaja, erityisopettaja ja valmentaja. Opettamisen ja valmentamisen lisäksi hänellä on useampien vuosien työkokemus myös ammattiurheilijana toimimisesta.

Aika: 21.1.2019 klo 17.00-20.00

Paikka: Keski-Suomen Liikunnan koulutustila Ateena, Onkapannu 2 40700 Jyväskylä

Hinta: 25 € sisältää opetuksen, monistetun materiaalin ja kahvitarjoilun

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 14.1.2019 mennessä.
Täyttäessänne ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin. 

Peruutusehdot:
Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä aina kirjallisesti osoitteella toimisto(at)kesli.fi. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään 50 % kurssimaksusta.
HUOM! Peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta perimme koko kurssimaksun, ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.

 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.