Nuoren urheilijan keskivartalon hallinnan kehittäminen 13.3.

Tapaturmien ja rasitusvammojen ehkäisyn kannalta on erittäin tärkeää harjoittaa urheilijoiden vartalon lihaksia. Ilman keskivartalon oikeanlaista tukea riski esim selän, polvien ja olkapäiden vammoille kasvaa. Raajojen liikkeet tarvitsevat keskivartalon tukea.

Koulutuksen tavoitteina on antaa valmentajille tietoa keskivartalon hallinnan merkityksestä, kehittämisestä, liikkeen analysoinnista ja suorituspuhtaudesta sekä jakaa malleja erilaisista harjoitusmenetelmistä ja käytännön harjoitteista.

Koulutus on suunnattu erityisesti yläkouluikäisten nuorten urheilijoiden  valmentajille. Lasten valmentajat ovat myös tervetulleita kouluttautumaan. Koulutus on 1. tason valmentajakoulutusta.

Kouluttaja: Urheilufysioterapeutti Jesse Pajari

Aika: 13.3.2019 klo 17.00-20.00

Paikka: Keski-Suomen Liikunnan koulutustila Ateena, Onkapannu 2 40700 Jyväskylä

Hinta: 25 € sisältää opetuksen, monistetun materiaalin ja kahvitarjoilun. Koulutukseen mahtuu mukaan 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 4.3.2019 mennessä.
Täyttäessänne ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin. 

Peruutusehdot:
Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä aina kirjallisesti osoitteella toimisto(at)kesli.fi. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään 50 % kurssimaksusta.
HUOM! Peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta perimme koko kurssimaksun, ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.

 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.