Sosiaalinen media urheiluseuran jäsenpalvelujen markkinointivälineenä

Sosiaalinen media tarkoittaa verkkoviestintäympäristöjä, joissa jokaisella käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on mahdollisuus olla aktiivinen viestijä ja sisällöntuottaja. Somessa viestintä tapahtuu jonkin keskitetyn palveluntarjoajan kautta. Koulutuksessa paneudutaan somen ja sen eri palvelujen käyttötapoihin urheiluseuratoiminnassa.

Kouluttajana toimii Tiia Järvinen. Hän työskentelee tällä hetkellä mainostoimiston palveluksessa ja on aikaisemmin työskennellyt urheiluseuran työntekijänä, viestintävastaavana.

Aika: 23.1.2020 klo 17.00-19.30

Paikka: Sokos hotelli Aleksandra, Hannikaisenkatu 35 Jyväskylä

Pysäköintiohjeet: https://www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/sokos-hotel-alexandra/pysakointi

Hinta: 35 € sisältää opetuksen, materiaalin, kahvi- ja iltapalatarjoilun. Koulutukseen mahtuu mukaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 17.1.2020 mennessä.
Täyttäessänne ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin. 
 
Peruutusehdot:
Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä aina kirjallisesti osoitteella toimisto(at)kesli.fi. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään 50 % kurssimaksusta.
HUOM! Peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta perimme koko kurssimaksun, ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt