Urheiluseura nuorten työnantajana 26.5.

Seuratoiminta perustuu vapaaehtoisten toimijoiden työhön, mutta seurat toimivat myös työnantajina. Urheiluseura nuorten työnantajana- koulutuksen tarkoituksena on perehdyttää seuran hallinnosta vastaavat työnantajarooliin ja nuoren tukemiseen työuran alkutaipaleella. Koulutuksessa käydään läpi työsuhteen syntyminen ja siitä seuraavat työnantajavelvoitteet, sekä annetaan käytännön vinkkejä nuorten työllistämisestä.

Koulutus on suunnattu seuran hallituksen jäsenille, esimiestehtävissä toimiville henkilöille ja erityisesti seuroille jotka ovat saaneet Keski-Suomen Liikunnan kautta nuorten kesätyöpalkkauksen tukea.

Sisältö: työnantajan vastuut ja oikeudet nuorten työnantajana, käytännön vinkit onnistuneeseen kesätyöpalkkausprosessiin ja lyhyt kuvaus kesäpalkkatuen raportoinnista.

Ajankohta: Keskiviikko 26.5. klo 15.00-16.30.

Kouluttaja: Keski-Suomen Liikunnan seurakehittäjä Laura Härkönen

Koulutus on kaikille avoin ja maksuton ja se toteutetaan etänä Teamsin välityksellä. 

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 24.5. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin Teams- linkki koulutuspäivänä 26.5.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.
 

 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.