Urheiluseura ry työsopimusten tekijänä 30.9.

Urheiluseuroissa tehdään vuosittain suuri määrä sopimuksia valmentajien, ohjaajien ja muiden toimihenkilöiden kanssa. Paljon työsuhteita sovitaan myös ainoastaan suullisesti. Mikä on teidän seuranne tapa toimia? Kenellä on seurassanne oikeus ja velvollisuus tehdä työsopimukset?

Koulutus on suunnattu erityisesti urheiluseurojen hallitusten jäsenille, toiminnanjohtajille ja valmennuspäälliköille. Kouluttajana toimii asianajaja Teppo Laine. Illan aikana keskustellaan työsopimuksista ja työsuhteesta. Miten tehdään hyvä sopimus eri osapuolten kesken? Mitä kannattaa huomioida, kun yleishyödyllinen yhdistys tekee sopimuksen yksityishenkilön kanssa?

Koulutuksen ajankohta: maanantai 30.9. klo 17.00-19.00.

Hinta: 45 €/osallistuja sisältää koulutuksen ja kahvitarjoilun.

Paikka: Keski-Suomen Liikunnan koulutustila, Onkapannu 2 Jyväskylä

Ilmoittautuminen: 23.9. mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen voidaan ottaa 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Peruutusehdot:
Peruuttamatta jättämisestä laskutetaan täysi koulutushinta. Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä kirjallisesti toimisto@kesli.fi. 23.9. jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta laskutetaan toimistokulu 15€ ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

 

 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.