Urheiluseuran hyvä hallinto 21.9.2022

Urheiluseuran toiminta perustuu seuran omiin sääntöihin ja yhdistyslakiin. Koulutuksessa käydään läpi hyvän seurahallinnon perusteita. Hyvä hallinto luo vahvan ja kestävän pohjan seuratoiminnalle. Hyvä hallinto mahdollistaa kehittyvän ja elinvoimaisen  seuratoiminnan, tiedämme miten toimia oikein ja välttää turhia riitoja seurassa. Teemoina ovat mm. päätöksenteko ja avoimuus, seuran hallituksen toiminta, jäsenyys ja maksut seurassa. Koulutus  on osa Liikunnan aluejärjestöjen ja Olympiakomitean seurajohdon koulutuskokonaisuutta. Käymällä tämän koulutuksen seurajohtaja helpottaa omaa ja muidenkin seuratoimijoiden työtä seurassa. Koulutukseen tulee ottaa mukaan oman seuran säännöt, jos ne eivät vielä ole seuran nettisivuilla kaikkien luettavissa.

Koulutus on suunnattu seurojen hallitusten jäsenille, työntekijöille ja joukkueenjohtajille.

Hinta: 30€ KesLin jäsenseurojen jäsenille, muille 80€. Hinta sisältää sähköisen materiaalin, kahvi-, tee- ja sämpylätarjoilun sekä maksuttoman parkkialueen käytön koulutuksen ajan.

Kouluttaja: Keski-Suomen Liikunnan seurakehittäjä Laura Härkönen

Aika: Keskiviikko 21.9.2022 klo 17.00-20.00 

Paikka: KesLin koulutustila Ateena, Onkapannu 2 Jyväskylä

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 16.9. mennessä. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.