Urheiluseuran varainhankinta 28.9. ja 27.10.

Koulutuksen tärkeimpiä tavoitteita on saada seurajohto pohtimaan varainhankintaa asiakasajattelun näkökulmasta ja nähdä seuran kiinnostavuus sekä arvo yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien silmin. Koulutus on osa Liikunnan aluejärjestöjen ja Olympiakomitean seurajohdon koulutuskokonaisuutta.  Koulutukseen osallistuminen vaatii seurassa tiimityötä. Lähijaksoille tulisi osallistua vähintään kaksi seuran edustajaa.Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena.

Koulutuksen osiot:

  • ennakkotehtävä
  • aloituslähijakso 28.9.
  • verkossa itsenäisesti toteutettavat kuusi osiota
  • päätöslähijakso 27.10.

Koulutuksessa perehdytään mm. seuraaviin aiheisiin: Varainhankintakanavat, palvelut, tuotteistaminen, yhteistyö & kumppanuus, liiketoimintamalli, myyntityö ja kehittäminen.

Hinta: 70€/osallistuja. Hinta sisältää molempien lähijaksojen opetuksen, kahvi- ja sämpylätarjoilun sekä verkko-opintojen materiaalit.

Aika: 28.9. ja 27.10. klo 17.00-20.00

Paikka: Keski-Suomen Liikunnan koulutustila, Onkapannu 2 40700 JKL

Kouluttaja: KesLin kouluttaja Ali Kangas-Hynnilä

Ilmoittautuminen: 18.9.2020 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen voidaan ottaa 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.Täyttäessänne ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

Peruutusehdot:
Peruuttamatta jättämisestä laskutetaan täysi koulutushinta. Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@kesli.fi. 18.9. jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta laskutetaan toimistokulu 15€ ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.