Yhdenvertaisuus urheiluseuratoiminnassa 21.9.2021

Koulutus on suunnattu seurojen hallitusten jäsenille, työntekijöille, seuran päätösten tekijöille, ohjaajille, valmentajille, urheilijoille, liikkujille, ihan kaikille jotka toimivat tai haluaisivat toimia urheiluseurassa.

Nykyaikaisen, kehittyvän ja erinomaisuuteen pyrkivän seuran toimintaan kuuluu itseisarvona yhdenvertaisuuden edistäminen. Miten sitä käytännössä teemme?

Koulutuksessa pohditaan seura-arkea ihmisten yhdenvertaisuuden näkökulmasta. Millainen seuramme on jäsenten mielestä? Miten ulkopuoliset kokevat seuramme? Mitkä asiat vaikuttavat yhdenvertaisuuden kokemiseen liikunnassa ja urheilussa? Miten jokainen voi omalla toiminnallaan edistää yhdenvertaisuutta?

Tervetuloa keskustelemaan ja pohtimaan aihetta yhdessä. Koulutuksen sisältö herättää varmasti ajatuksia uudistuvasta seuratoiminnasta.

Koulutus on RIVE-hankkeen tuottama, maksuton ja avoin kaikille. 

Koulutukseen voidaan ottaa 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos ilmoittautumisesi jälkeen oletkin estynyt tulemasta koulutukseen, muistathan ilmoittaa peruutuksesta osoitteeseen toimisto@kesli.fi, näin mahdollistat jonkun toisen osallistumisen. Osallistujamäärä on rajattu, jotta voimme mahdollistaa osallistujien turvavälit. 

Aika: Tiistai 21.9.2021 klo: 17.00-19.00

Paikka: Keski-Suomen Liikunnan koulutustila Ateena, Onkapannu 2 40700 JKL

Kouluttaja: Seurakehittäjä Laura Härkönen

Hinta: Maksuton. RIVE-hanke tarjoaa koulutuksen.

Hanketta hallinnoi Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja mukana hanketta yhteistyössä toteuttamisessa ovat Etelä-Savon Liikunta ry, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, Keski-Suomen Liikunta ry, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry ja Pohjos-Savon Liikunta ry.

Hankkeen päärahoittaja on Opetus- ja Kulttuuriministeriö.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.