Äänekosken seurafoorumi

Hei kaikki Äänekosken liikunta- ja urheiluseurojen edustajat

Äänekosken kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat teidät mukaan Seurafoorumiin tiistaina 21.1.2020 klo 18.00-20.00 Äänekoski Areena Pankkarin kahvioon.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä. Illan juoksuttajana toimii Keski-Suomen Liikunnan seurakehittäjä Laura Härkönen.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Tilaisuudessa käsitellään kaupungin liikuntapalveluiden ajankohtaisia asioita (mm. avustukset, investoinnit, jne.), jonka lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita, joiden yhteistä käsittelyä toivotaan.

Seurastanne voi tulla useampikin edustaja paikalle mutta toivottavaa olisi, että seuranne viralliset edustajat, hallituksen/johtokunnan edustajat, olisivat myös mukana tilaisuudessa.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 15.1. mennessä.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.