Jämsän seurafoorumi

Hei kaikki jämsäläisten liikunta- ja urheiluseurojen edustajat

Jämsän kaupunki,Gradia ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat teidät mukaan Seurafoorumiin Gradia Jämsään Koulutie 19, päärakennuksen auditorio maanantaina 2.12. klo 18.00-20.00

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Illan ohjelma:
Tervetulosanat rehtori Petteri Järvinen / Gradia Jämsä
Liikuntatoimen ajankohtaiset asiat
Gradian urheiluvalmennuksen ajankohtaiset asiat
Seurayhteistyö Jämsässä
 

Seurastanne voi tulla useampikin edustaja paikalle mutta toivottavaa olisi, että seuranne viralliset edustajat, hallituksen/johtokunnan edustajat ja/tai toiminnanjohtaja, olisivat myös mukana tilaisuudessa.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 29.11. mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 60 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Jämsän kaupungin Seurafoorumitoiminnasta tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.