Jyväskylän seurafoorumi

Hyvät jyväskyläläisten liikunta- ja urheiluseurojen edustajat

Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat teidät mukaan Seurafoorumiin Jyväskylän kaupunginkirjaston Wolmarinsaliin keskiviikkona 29.1 klo 17.00- 19.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä. Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita, joiden yhdessä käsittelyä toivotaan.

Seurastanne voi tulla useampikin edustaja paikalle, mutta toivottavaa olisi, että seuranne viralliset edustajat, hallituksen/johtokunnan edustajat ja/tai toiminnanjohtaja, olisivat myös mukana tilaisuudessa.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella maanantaihin 27.1. mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 55 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=XNA0_PKiwkqJxbRPOp9FHNWgnYh_GKdGoidqnqSwi5JURVFYU0xXMzhEQ1U5RkU1SFM2SFk3M1VYNi4u

 

 

Maaliskuun seurafoorumin muistio ja Hippos2020-tilaisuuden esitys on nyt lisätty liikuntapalvelujen seura-sivuille

https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikuntatilojen-varaaminen-ja-seurapalvelut/seurat-ja-yhdistykset.