Laukaan seurafoorumi

Laukaan seurafoorumi 14.12. klo 17.00-19.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kunnan ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua. Seurastanne voi tulla useampikin edustaja paikalle mutta toivottavaa olisi, että seuranne viralliset edustajat, hallituksen/johtokunnan edustajat olisivat myös mukana tilaisuudessa.

Seurafoorumi järjestetään etäyhteyksin Teamsin välityksellä. Tarvitset osallistuaksesi vain tietokoneen mikrofonilla ja kaiuttimilla sekä nettiyhteyden. Linkki tilaisuuteen lähetetään samana päivänä kaikkien ilmoittautuneiden sähköposteihin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan Laukaan seuratoiminnasta ja liikunnan edistämisestä kunnassa.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 11.12. mennessä

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.