Petäjäveden seurafoorumi

Hyvät Petäjäveden liikunta- ja urheiluseurojen edustajat

Petäjäveden kunta ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat teidät mukaan Seurafoorumiin Petäjälahden leirikeskukseen, Petäjälahdentie 31. maanantaina 13.9. klo 17.00-19.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kunnan ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua. Seurastanne voi tulla useampikin edustaja paikalle mutta toivottavaa olisi, että seuranne viralliset edustajat, hallituksen/johtokunnan edustajat olisivat myös mukana tilaisuudessa.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä suolapalaa/makeaa ja kahvit. Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus myös saunomiseen, saunavarusteet siis mukaan.

Lisätietoa leirikeskuksesta:

https://www.petajavesi.fi/matkailu/majoitus/petajalahti

Tervetuloa keskustelemaan Petäjäveden seuratoiminnasta ja liikunnan edistämisestä kunnassa.

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella 8.9. mennessä

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Petäjäveden kunnan Seurafoorumitoiminnasta tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.