Saarijärven seurafoorumi

Hei kaikki Saarijärven liikunta- ja urheiluseurojen edustajat

Saarijärven kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat teidät mukaan Seurafoorumiin Kaupungintalon Rahkola-Saliin maanantaina 9.12. klo 17.00-19.00

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan.

Seurastanne voi tulla useampikin edustaja paikalle mutta toivottavaa olisi, että seuranne viralliset edustajat, hallituksen/johtokunnan edustajat, olisivat myös mukana tilaisuudessa.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 2.12. mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Jämsän kaupungin Seurafoorumitoiminnasta tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.